Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Masážní hlavice YEQU AV WAND HEAD MEDIUM vibrační black

Masážní hlavice YEQU AV WAND HEAD MEDIUM vibrační black

Masážní vibrátor YEQU AV WAND HEAD MEDIUM z heboučkého silikonu ozdobený stříbrným odolným ABS plastem. Ultra silných 20 vibračních a pulzačních režimů.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Chcete se dokonale uvolnit po náročném pracovním dni a možná i potěšit své intimní partie pro tu nejdokonalejší předehru? Pak si pořiďte vibrátor YEQU AV WAND HEAD MEDIUM v tajemně černé barvě a nechejte se ovívat smyslnou a pikantní zábavou. Co Vás jistě potěší je zpracování a materiál. Je vyroben z ultra hebkého a sametově jemného silikonu, který vás pohladí s neuvěřitelnou něžností a je zdravotně nezávadný pro lidskou pokožku. Špička rukojeti je ozdobena z lesklého stříbrného odolného ABS plastu. Vibrátor je maličký a výjimečně lehký, což bude příjemné při používání. Jeho velkou výhodou je, že se vibrace přenáší do rukojeti v mimořádně malé míře, takže vás nebude nepříjemně brnět ruka. Navíc je drážkovaná a perfektně se drží. Má flexibilní kulatou hlavici, která se pohodlně dostane do všech koutů vašeho těla a poskytne vám neuvěřitelných 20 silných vibračních a pulzačních režimů. Ke všemu si pro každý můžete zvolit jednu ze 3 intenzit síly, což znamená, že má až 60 možných kombinací, takže si svůj oblíbený vybere opravdu každý. 3 tlačítka na rukojeti vám nabídnou komfortní ovládání. Protože je 100% vodotěsný, vychutnejte si své relaxační chvilky i ve sprše nebo ve vaně. A díky dobíjecí baterii mu doplníte energii pomocí přiloženého magnetického USB kabelu. V krabičce také naleznete nylonový pytlíček pro bezpečné uschování pomůcky.
Dopřejte sobě či své drahé polovičce neodolatelnou masáž a žhavou předehru, kterou vám jistě oplatí.

Jednoduché ovládání zvládnete oba. Krátkým stiskem spodního tlačítka power zapínáte a vypínáte vibrace. Krátkými stisky prostředního tlačítka se symbolem vlnky měníte jednotlivé vibrační a pulzační rytmy. Krátkými stisky vrchního tlačítka se symbolem čárek střídáte intenzitu síly.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat masážní hlavici YEQU AV WAND HEAD MEDIUM:

  • elegantní masážní vibrátor pro dokonalou relaxaci a zajímavou pikantní předehru
  • flexibilní ohebná kulatá hlavice se dostane do všech koutů těla
  • kvalitní sametově hebký silikon ozdoben stříbrným odolným ABS plastem
  • neuvěřitelně tichý a výkonný motor
  • 10 různých vibračních a pulzačních režimů a 3 stupně intenzity síly
  • lehký pro pohodlnou manipulaci
  • vodotěsné provedení pro mokré hrátky ve sprše
  • jednoduché ovládání
  • dobíjecí pomocí přiloženého magnetického USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: černá, stříbrná
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: celková délka 19,8 cm, délka hlavice 5 cm, průměr hlavice 4,5 cm, průměr těla 3,8 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie
Voděodolnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry