Milujeme nákupy  💋 SLEVA 10 % s kódem "BDAY10" nad 500,- a SLEVA 20 % s kódem "BDAY20" nad 1500,-
Partner of Notino
ANKETA: Češi a masturbace
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Masážní a lubrikační gel 2v1 YESforLOV ALLOVER 100 ml

Masážní a lubrikační gel 2v1 YESforLOV ALLOVER 100 ml

Fantastický masážní a lubrikační gel YESforLOV ALLOVER s výraznou kluzností. Fenomenální opojná vůně bílého čaje a květu z Bali s nádechem dřevitých tónů.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Oddáváte se s partnerem v ložnici luxusní relaxační masáži, která spěje k dalšímu levelu erotických her a najednou hledáte vhodný lubrikant ve vašem nočním stolku? Pokud ho nemůžete nalézt, může to být signál k ochladnutí atmosféry. Vyvarujte se těmto nepříjemnostem a buďte vždy připraveni. Stačí mít tento masážní a lubrikační gel YESforLOV ALLOVER a máte všechna esa v rukávu, které vám budou stačit k prožití nečekaně žhavé noci. Unikátní složení prvotřídní veganské kvality na silikonové bázi je založeno na speciální molekule CYCLOPENTASILXANE, která vyniká v extrémní síle kluznosti a výjimečným dlouhotrvajícím účinkem. Díky tomu snižuje tření a tím maximálně zvyšuje pohodlí, proto je ideální jak při masáži celého těla, tak i při těch nejtvrdších divokých intimnostech. Gel je hedvábně hladký, nelepí a nepůsobí mastným dojmem. Pokožka po jeho rozetření a vstřebání zůstane vláčná a zjemněná. Vhodný je i pro citlivou kůži. Jeho královskou výjimečností je opojná vůně bílého čaje s vanilkovým nádechem, doplněná o exotickou vůni květin z Bali a dřevitými tóny dřeva Thanaka, silně připomínající Santalové dřevo. Díky tomu bude vaše aromaterapie ještě intenzivnější, dokonale uvolní vaše smysly a rozvine fantazii.
Vychutnejte si znamení lásky, příslib věčné vášně a delikátní požitek magické vůně v okouzlujícím milostném rituálu plné elegance a vzrušení.

Proč si vybrat masážní a lubrikační gel YESforLOV ALLOVER:

  • unikátní gel na silikonové bázi ideální pro romantickou masáž i divoké intimní okamžiky
  • výjimečné veganské složení mimořádné kvality vhodné i pro citlivou pokožku
  • jemná a hebká textura s extrémní dlouhotrvající kluzností
  • snižuje tření a zkvalitňuje intenzivní prožitky i ve sprše
  • fantastická vůně bílého čaje a vanilky propojená s dřevitými tóny a květinovým nádechem
  • uvolní mysl a rozvine fantazii pro nezapomenutelnou rozkoš

Parametry:


Barva: transparentní
Obsah: 100 ml
Složení: Cyclopentasilxane, Dimethicone, Fragrance
Parametry