Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Olej masážní Voulez-Vous YLANG YLANG COLA 150 ml

Olej masážní Voulez-Vous YLANG YLANG COLA 150 ml

Hydratační masážní olej Voulez-Vous YLANG YLANG COLA 150 ml. Je složen z éterických olejů bez přidaných látek a parabenů. S opojnou vůní ylang-ylang coly.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Dopřejte si skutečně uvolňující okamžik smyslné a relaxační masáže. Kouzelné chvilky vám poskytne tento masážní olej Voulez-Vous YLANG YLANG COLA. Tento francouzský olej přináší mimořádnou pařížskou atmosféru a výjimečnou kvalitu. Je obohacen o přídavky éterických olejů, díky kterým obsahuje beta karoten, neobsahuje parabeny ani konzervanty a dokonale hydratuje a zjemňuje vaši pokožku. Díky jeho lehké, bezbarvé a nemastné konzistenci je velice příjemný na dotek a neušpiní tak vaše ložní prádlo. Byl navržen speciálně pro romantické erotické masáže. Stačí pár kapek nanést do dlaní, rozehřát promnutím rukou a pak už jen dát partnerovi pocit štěstí a blaha. Se snadno uzavíratelnou lahvičkou s obsahem 150 ml vám vše půjde hladce. Role si pak na oplátku můžete prohodit.
Zavřete oči a nechejte se unášet na opojné vůni ylang-ylang, která voní jako cola.

Proč si vybrat olej masážní Voulez-Vous YLANG YLANG COLA 150 ml:

  • lehký a svěží masážní olej s přídavky éterických olejů
  • bez konzervantů a parabenů
  • nemastí a nešpiní
  • luxusní vůně svěží coly
  • hydratuje pokožku a zanechává ji vláčnou
  • luxusní lahvička s víčkem pro snadné uzavírání
  • skvělá volba pro erotickou předehru

Parametry:


Barva: transparentní
Obsah: 150 ml
Složení: Paraffinum Liquidum Mineral Oil, Caprylic Triglyceride, Helianthus Annuus Sunflower Seed Oil, Panax Ginseng Root Extract, Tocopheryl Acetate, Daucus Carrot Sativa Root Extract, Daucus Carrot Seed Oil, Beta-Carotene, Ascorbyl Palmitate, Parfum Fragrance, Cananga Odorata Oil, Cinnamal, Citral, Geraniol, Limonene, Linalool, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Farnesol
Parametry
Zařazení do kategorií