Milujeme nákupy  💋 SLEVA 10 % s kódem "BDAY10" nad 500,- a SLEVA 20 % s kódem "BDAY20" nad 1500,-
Partner of Notino
ANKETA: Češi a masturbace
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Masážní vibrátor Cloud 9 Mushroom Massager purple

Masážní vibrátor Cloud 9 Mushroom Massager purple

Cloud 9 Mushroom Massager ve fialové barvě. Malý a ergonomicky tvarovaný masážní vibrátor tvaru houby se skvěle drží v ruce a má 9 vibrací a pulzací.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Znaveni po celodenní práci nebo náročném dni uleháte do postele. Najednou na svých zádech ucítíte jemné vibrace a krouživé pohyby. Luxusní masáž příjemných doteků uvolňuje napětí ve vašem těle a otevírá mysl. Vy se usmíváte a je vám dobře ...
Pohádka? Možná, ale reálná. Stačí, aby měl partner po ruce připravený tento masážní vibrátor Cloud 9 Mushroom Massager ve fialové barvě a sen se stane skutečností. Masérský pomocník ve tvaru hřibu se skvěle drží v ruce a usnadňuje manipulaci. Ovládací tlačítko u kořene je snadno přístupné a díky němu spustíte jeho 9 vibračních a pulzačních režimů o které se stará tichý motor. Vibrátor je vyroben ze sametově hebkého lékařského silikonu, takže vás bude příjemně hladit a laskat. Pokud nemáte partnera zrovna po ruce, můžete jej využít ke svým intimním chvilkám jako stimulátor klitorisu. Objevujte na svém těle i jiné erotogenní zóny, které budou díky jeho vibracím chrochtat blahem. Hříbeček je odolný proti vodě pro mokrý relax ve sprše a energii mu doplníte pomocí přiloženého USB kabelu, který zastrčíte do naznačeného bodu. Jako bonus dostanete saténový pytlíček pro bezpečné uschování v době, kdy ho nepoužíváte. Vzhledem k jeho velikosti si jej můžete přibalit i na cesty.

Jednoduché ovládání pomocí jediného snadno dostupného tlačítka vás bude bavit. Podržte tlačítko po dobu 3 vteřin pro zapnutí i pro vypnutí. Následně měníte krátkým stiskem tlačítka stupně vibrací a pulzací. Překlikáním přes všechny režimy se dostanete do klidového režimu, kdy je zaplý, ale nevibruje. V zapnutém režimu se rozsvítí LED indikátor, který bliká stejně jak fungují vibrace.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat masážní vibrátor Cloud 9 Mushroom Massager purple:

  • masážní vibrátor či stimulátor klitorisu v jednom
  • skvělá ergonomie ve tvaru hříbku se parádně drží v ruce
  • kvalitní hebký silikonový materiál bezpečný pro tělo
  • diskrétní motor nabízí 9 různých vibračních a pulzačních režimů
  • voděodolný pro relax ve sprše
  • pro sólo i párové hrátky
  • vejde se téměř do každé kabelky
  • saténový pytlíček zdarma v balení
  • jednoduché ovládání
  • dobíjecí pomocí přiloženého USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: fialová
Materiál: silikon
Rozměry: celková délka 6 cm, průměr kloboučku 6 cm, průměr nožičky 3,8 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie
Voděodolnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry