Milujeme nákupy  💋 SLEVA 10 % s kódem "BDAY10" nad 500,- a SLEVA 20 % s kódem "BDAY20" nad 1500,-
Partner of Notino
Masážní kámen La Gemmes QUARTZ růžový

Masážní kámen La Gemmes QUARTZ růžový

Jedinečný masážní kámen La Gemmes z pravého přírodního minerálu. Hladký leštěný růženín podporuje lásku a přátelství, odstraňuje smutek a zármutek.
Doprava zdarma
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Věříte na přírodní sílu a energii získanou z minerálních kamenů? Pořiďte si tuto unikátní erotickou pomůcku a čerpejte nekonečné podpůrné vlastnosti čisté přírody. Unikátní masážní kámen La Gemmes v neuvěřitelně elegantním designu vám nabízí mimořádné potěšení a dokonalé ruční zpracování. Dlouhá hůlka je vyrobena z fenomenálního leštěného růženínu. Tento velký drahokam vás pohladí na těle i na duši. Pevné tělo má lesklý a hladký povrch a od své úzkého konce se rozšiřuje pro bezkonkurenční masáž vašich namožených svalů. Má kulatou špičku, aby se dostala do všech zákoutí a váš relax byl tak ještě intenzivnější a smyslnější. Zcela určitě jej můžete vyzkoušet také jako klasické dildo.
Růženín je kamenem přátelství, krásy a lásky k sobě samému i k ostatním. Odbourává strach i pocit viny a odstraňuje smutek. Harmonizující energie dodává pocit klidu a chrání před nočními můrami. Pomáhá léčit ledviny, játra, srdce i plíce a má blahodárný účinek na pohlavní orgány. Mimo jiné napomáhá regeneraci pokožky a vyhlazuje vrásky. Dokáže také podporovat tvořivost a fantazii, proto se ničím neomezujte a využijte jej jako osobního maséra obličeje či k hlazení celého těla. Obzvláště příjemný je na citlivých místech, jako jsou intimní partie. Můžete s ním stimulovat bradavky či klitoris nebo penis. Ideální je proto i pro párové aktivity v posteli, protože dopřeje luxusní romantickou léčivou předehru.
Abyste si své prožitky užili včetně wellness kůry, vyzkoušejte jej i ve sprše či ve vaně, protože je vodotěsný. Díky tomu bude perfektní i pro teplotní hrátky. Stačí jej pod vodou nahřát či nachladit. Unisex provedení si pak užijí muži i ženy.
Propojte harmonickou energii krystalu s regeneračními prožitky intimního charakteru a dopřejte si fenomenální auru vedoucí k báječnému uvolnění a možná i k orgasmům.
Upozornění: Minerál je přírodní surový kámen, který se může lišit barvou i drobnými nedokonalostmi. Také absorbuje energie, proto se může stát, že praskne, což je normální jev. Při manipulaci a skladování dbejte zvýšené opatrnosti, protože je náchylný na otřesy. Před každým použitím zkontrolujte, že je neporušený.

V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Nejlépe vyhledejte pouze přírodní lubrikanty. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a následně aplikujte čistič erotických pomůcek, který ho zbaví bakterií pro vaši bezpečnost.

Proč si vybrat masážní kámen La Gemmes QUARTZ:

  • fantastická masážní hůlka z pravého minerálu pro dokonalý relax
  • ručně zpracovaný leštěný růženín
  • ideální pro teplotní hrátky
  • pevné rozšiřující se tělo s kulatou špičkou se dostane do všech zákoutí
  • lze využít také jako dildo
  • energie drahokamu má mnoho pozitivních vlastností
  • vodotěsný pro mokré hrátky ve sprše či ve vaně
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: růžová
Materiál: růženín
Rozměry: celková délka 16,8 cm, použitelná délka 14 cm, průměr 1,8 cm - 3,6 cm
Vibrace: ne
Vodotěsnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry