Milujeme nákupy  💋 SLEVA 10 % s kódem "BDAY10" nad 500,- a SLEVA 20 % s kódem "BDAY20" nad 1500,-
Partner of Notino
SET maska na oči Adore Soft Ruched Faux Leather + obojek Adore Ruched Faux Leather

SET maska na oči Adore Soft Ruched Faux Leather + obojek Adore Ruched Faux Leather

SET fetiš pomůcek - maska na oči Adore Soft Ruched Faux Leather + obojek Adore Ruched Faux Leather. Vše z imitace nabírané černé kůže.
Doprava zdarma
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Užijte si pikantní večer se setem obsahujícím masku na oči Soft Ruched Faux Leather a obojek Ruched Faux Leather, obojí od značky Adore.
Maska na oči je nezbytnou součástí BDSM her a najde také jistě své místo v ložnici, jako prvek přinášející kvalitnější spánek. Ať tak či onak, jedná se o velmi luxusní masku vyrobenou z napodobeniny černé nabírané kůže. Perfektně drží na svém místě pomocí elastického popruhu, který nasadíte na týl. Délku lze regulovat zlatou sponou na pásku. Zlaté jsou také kroužky na bocích masky, které slouží jako dozdobení. Masku v univerzální velikosti si oblíbí muži i ženy, jelikož je v provedení unisex. Obojek na krk je také z umělé nabírané kůže. Obojek je široký a tím velmi pohodlný. Stahuje se pomocí elastických pásků. Černá kůže je doplněna lesklými zlatými detaily, jakými jsou spony, karabina a posuvná oka. Mrkněte také na nabídku dalších šikovných věciček od stejné značky Adore, které k sobě skvěle pasují.
Součástí balení je i krátké vodítko s nastavitelným poutkem, čímž si svého otroka držíte pěkně zkrátka! Ideální pomůcky pro zlobivé účastníky BDSM her.... Jen nezapomínejte, že s těmito praktikami vždy musí souhlasit oba partneři.

Parametry:


Barva: černá, zlatá
Materiál: maska i obojek: 95% nylon, 5% elastan
Velikost: maska: univerzální, délka obojku 39 cm, šířka 6,5 cm, délka vodítka 74 cm
Parametry
Zařazení do kategorií
BDSM a fetish