Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
SET maska Black Level kočka černá + BIČ jezdecký kožený OVAL black

SET maska Black Level kočka černá + BIČ jezdecký kožený OVAL black

SET maska Black Level kočka + BIČ jezdecký kožený OVAL black. Maska je z přírodního kaučuku - latexu, bičík je kožený.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Zlobivá kočička s jezdeckým bičíkem v ruce? Líbí se vám tato představa? Tak proč ji neproměnit v realitu se sadou obsahující masku Black Level kočku a jezdecký kožený bič OVAL?
Maska Catwoman s malýma ušima a velkými otvory pro oči oživí každou párty i tu privátní. Černý lakovaný materiál je velice elastický, proto se dokonale přizpůsobí tvaru hlavy. Při erotických hrách se z vás stane drsná a nebezpečná kočka, partner před vámi padne na kolena a učiní vše, co si budete přát. Maska v jedné velikosti S – L. Černý bičík s oválnou plácačkou na plastové tyčce je vyrobený ze syntetické kůže. Štíhlá plastová rukojeť dobře sedí v ruce. Bičík je k rukojeti připevněn pomocí omotané kožené šňůrky. Ideální BDSM pomůcka pro milovníky ostřejších hrátek.
Použijete jej pro jemné hlazení, lechtání, výprask či lehčí poplácání na citlivějších místech? To už necháme čistě na vaší fantazii!

Parametry:


Barva: černá
Materiál: maska: 100% polyester s polyuretanovou vrstvou, bič: syntetická kůže, plast, polyuretan, polyester
Rozměry: maska: univerzální velikost, bič: celková délka cca 39 cm, délka rukojeti 28 cm, šířka „plácačky“ max. 5,2 cm, délka plácačky 11 cm
Parametry
Zařazení do kategorií
BDSM a fetish Erotické sady