Milujeme nákupy  💋 SLEVA 10 % s kódem "BDAY10" nad 500,- a SLEVA 20 % s kódem "BDAY20" nad 1500,-
Partner of Notino
ANKETA: Češi a masturbace
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Masturbátor CRUIZR Thrusting and Sucking

Masturbátor CRUIZR Thrusting and Sucking

Fantastický masturbátor s přirážející a sací funkcí. Rukáv z hedvábného realistického materiálu TPE se stimulační texturou zažehne plamen vášně.
Doprava zdarma
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

I muži mají své touhy. Objevte luxusní a vzrušující pocity plné vášně a vychutnejte si nejintenzivnější intimní prožitky s tímto masturbátorem CRUIZR Thrusting and Sucking. Špičkové inovativní zařízení v naprosto elegantním designu z odolného ABS plastu disponuje rukávem z jemného a sametově hedvábného realistického materiálu TPE ve tvaru vagíny, který se vyznačuje vysokou pružností a vlastností dobře přijímat a udržovat lidské teplo. Uvnitř naleznete fenomenální dráždivou stimulační texturu, která se postará o nespoutané momenty. Navíc se skvěle drží v ruce a dobře se s ním manipuluje.
Má dva extrémně výkonné motory ovládané samostatně, které vás potěší v každém směru. Unikátní technologie vám nabídne fantastické 3 rychlosti přirážejících pohybů, které jako bušící kladivo poskakují na vašem penisu nahoru a dolů a přinášejí vám tak nezapomenutelné okamžiky. Dále máte na výběr ze 3 režimů vakuového sání, které napodobují orální sex. Hygienická krytka jej pak uschová a chrání před nečistotami, takže je také vhodný i pro převoz v zavazadle, protože dovolená bez něj by nebyla tak skvělá.
Tento fešák sice není odolný proti stříkající vodě, avšak lze vyjmout jeho rukáv pro opláchnutí. Energii mu doplníte pohodlně pomocí přiloženého USB kabelu.
Nechejte se vtáhnout do děje a nasedněte na vlnu rozkoše, která vám zaručí smyslné vyvrcholení. Jedinečný zážitek na vás již čeká.
Poohlédnout se můžete také po dalším z výjimečné řady masturbátorů CRUIZR.

Jednoduché ovládání vás nezatluče do země. Krátkým stiskem prostředního tlačítka zapnete přirážecí režim. Dalším krátkým stiskem měníte rychlost přirážení. Pro vypnutí podržte toto tlačítko po dobu 2 vteřin. Krátkým stiskem tlačítka se symbolem kolečka se šipkou dovnitř zapnete funkci sání. Dalšími krátkými stisky měníte jednotlivé režimy vakuového režimu. Při podržení posledního tlačítka se symbolem kolečka a šipky směrem ven uvolňujete podtlak.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej otřete vlhkým hadříkem, odšroubujte modrou objímku rukávu, vytáhněte rukáv a ten opláchněte pod vlažnou vodou. Následně aplikujte čistič erotických pomůcek, který ho zbaví bakterií pro vaši bezpečnost a po řádném vyschnutí jej napudrujte a vložte zpět. Zde najdete pudr, který váš masturbátor přivítá.

Proč si vybrat masturbátor CRUIZR Thrusting and Sucking:

  • luxusní pánská erotická pomůcka v naprosto elegantním designu
  • tělo se dobře drží v ruce a je vyrobeno z pevného a odolného ABS plastu
  • rukáv se stimulační texturou z realistického TPE materiálu prvotřídní kvality
  • hedvábně jemný pocit s vlastností perfektně přijímat a udržet lidské teplo
  • dva neuvěřitelně výkonné motory s inovativními technologiemi ovládané samostatně
  • 3 rychlosti přirážejících pohybů povznesou váš orgasmus
  • 3 režimy vakuového sání napodobují orální slast
  • jednoduché ovládání
  • dobíjecí pomocí přiloženého USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: černá, modrá, transparentní, oranžová
Materiál: TPE materiál, ABS plast
Rozměry: celková délka 24 cm, šířka těla 10 cm, použitelná délka 17 cm, vnitřní průměr roztažitelný od 0,6 cm
Vibrace: ne
Pohon: dobíjecí Li-on baterie
Voděodolnost: ne
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry