ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Masturbátor Doc Johnson Main Squeeze Karlie Redd

Masturbátor Doc Johnson Main Squeeze Karlie Redd

Masturbátor Doc Johnson imituje vagínu populární celebrity Karlie Redd. Je vyroben z příjemného realistického materiálu TPE napodobující lidskou kůži.
Doprava zdarma
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Chtěli byste vědět jaké by to bylo mít sex se skutečně slavnou osobností? S masturbátorem Doc Johnson Main Squeeze považujte váš sen za splněný. Tento masturbátor je opravdovým obtiskem vagíny slavné americké celebrity Karlie Redd, známou také jako Karlie Lewis. Tato hip-hopová umělkyně, herečka a modelka se narodila v New Yorku a je známá svým utajeným věkem, o kterém se prakticky pouze diskutuje. Vystupovala v mnoha TV show, filmech i hudebních klipech. Spolupracovala i po boku hvězd jako je Tyrese nebo Jamie Foxx. Nyní propůjčila svou mušličku a vy ji tak můžete mít kdykoliv po ruce. Odlitek její lasturky s neuvěřitelně vychytanými autentickými detaily je vyroben z velice příjemného realistického materiálu ULTRASKYN™, který se vyznačuje imitací lidské kůže, perfektně přijímá tělesné teplo a dokáže jej udržet, takže zásun bude naprosto přirozený. Vnitřní tunel má drážkovanou dráždivou strukturu, aby byly pocity maximálně vzrušující. Rukáv je vložen do pouzdra z odolného ABS plastu, který má příjemnou povrchovou úpravu a dobře se drží v ruce. Díky víčku se s ním dá pohodlně cestovat. Má otvor s plastovou destičkou, která při zmáčknutí vyvine tlak na vaši chloubu, což ještě zintenzivní skvělý prožitek. Destička je doplněna o magnetky, aby se vždy vrátila na své původní místo. Ve spodní části naleznete ventil pro regulaci vnitřního podtlaku. Masturbátor je voděodolný, takže jej můžete vyzkoušet i ve sprše či ve vaně.
Pozvěte tuto osobnost na rande a mějte ji dnes večer jen pro sebe.
Z gelů vždy vyberte jen lubrikanty na bázi vody, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití stačí vytáhnout rukáv masturbátoru, obrátit jej naruby a omýt teplou vodou bez použití mýdla. Po úplném vysušení jej doporučujeme občas poprášit pudrem nebo kukuřičným škrobem. Můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat masturbátor Doc Johnson Main Squeeze Karlie Redd:

  • luxusní pánská erotická pomůcka ve tvaru vagíny
  • obtisk lasturky slavné americké celebrity
  • kvalitní velice příjemný realistický materiál ULTRASKYN™ napodobující lidskou kůži
  • velmi roztažný a přizpůsobivý vstup
  • vnitřní tunel je drážkovaný pro intenzivnější prožitky
  • pohodlná změna tlaku pouhým stisknutím destičky na obalu z odolného ABS plastu
  • ventil pro regulaci vnitřního podtlaku napodobujícího sání
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: hnědá, černá
Materiál: ULTRASKYN™, ABS plast
Rozměry: celková délka 23 cm, použitelná délka 20 cm, průměr roztažitelný
Vibrace: ne
Voděodolnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry