Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Masturbátor JoyFlesh Snail Cup tělový

Masturbátor JoyFlesh Snail Cup tělový

Parádní pánský masturbátor JoyFlesh Snail Cup pro vzrušující orgasmy. Perfektně vymodelovaná vagína z realistického materiálu TPR a dráždivý stimulační tunel.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Pánové, jste sami a už vás nebaví fádní autoerotika pouhou rukou? Dopřejte si autentický pocit, jako by se o vás starala zkušená modelka a chopte se této unikátní erotické pomůcky pro pravé chlapy. Fantastický masturbátor JoyFlesh Snail Cup vám nabídne vzrušující intimní momentu. Uvnitř pevného plastového obalu se nachází rukáv z realistického materiálu TPR, který tak věrně napodobuje lidskou kůži, že téměř nepoznáte rozdíl od opravdového sexu. Je hladký, ultra hebký a perfektně flexibilní. Tvar lasturky se všemi detaily dodá tu správnou atmosféru a vaše jízda může začít. Zakápněte trochou lubrikantu, nasaďte jej na penis a zasuňte. Využijete až 12 centimetrů jeho nitra. O vaši chloubu se postará vnitřní stimulační tunel obsahující různé drážky, výstupky a hrbolky, které vaše orgasmy přitáhnou závratnou rychlostí. Také můžete prstem zacpat vrchní dírku, díky které regulujete vnitřní podtlak napodobující sání. Masturbátor je skladný, takže vás jistě potěší, že si jej můžete bez obav přibalit i na cesty. Samozřejmostí je vodotěsný materiál, abyste si své chvíle mohli vychutnat i ve sprše nebo ve vaně.
Vyzkoušejte tuto pánskou hračku a už nikdy se ke své ruce nevrátíte. Bouřlivé vyvrcholení si budete chtít užívat čím dál častěji.
Z gelů vždy vyberte jen lubrikanty na bázi vody, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití stačí vytáhnout rukáv masturbátoru, obrátit jej naruby a omýt teplou vodou bez použití mýdla. Po úplném vysušení jej doporučujeme občas poprášit pudrem nebo kukuřičným škrobem. Můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat masturbátor JoyFlesh Snail Cup:

  • luxusní pánská erotická pomůcka ve tvaru vagíny
  • vymodelovaná lasturka se všemi detaily podpoří vzrušující atmosféru
  • kvalitní velice příjemný realistický materiál napodobující lidskou kůži
  • velmi roztažný a přizpůsobivý vstup
  • vnitřní tunel je drážkovaný pro intenzivnější prožitky
  • perfektní velikost pro cestování
  • jednoduchá regulace vnitřního podtlaku napodobujícího sání
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: tělová
Materiál: TPR materiál, plast
Rozměry: celková délka 15,5 cm, použitelná délka 12 cm, průměr roztažitelný - maximálně 4,5 cm
Vibrace: ne
Vodotěsnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry