Milujeme nákupy  💋 SLEVA 10 % s kódem "BDAY10" nad 500,- a SLEVA 20 % s kódem "BDAY20" nad 1500,-
Partner of Notino
ANKETA: Češi a masturbace
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Masturbátor Pipedream Extreme Toyz Mega-Bator Ass

Masturbátor Pipedream Extreme Toyz Mega-Bator Ass

Masturbátor Pipedream Extreme Toyz Mega-Bator Ass s podsvícením je kopií análku z realistického materiálu. Pohyby nahoru, dolů s rotacemi.
Doprava zdarma
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Kdo z nás by nemiloval masturbaci?! A když vám s ní pomůže takový šikula jako je masturbátor Pipedream Extreme Toyz Mega-Bator Ass, máte o luxusní zábavu postaráno.
Masturbátor je ojedinělý svou rotační funkcí, která doplňuje pohyby nahoru a dolů. Jak se masturbátor pohybuje, je nádherně podsvícen a krásné LED barvy se mění v závislosti na pohybu. Vstup je napodobenina análku, který je roztažitelný a perfektně tak obejme vaše mužství. Mega-Bator má plastový kryt, ve kterém se nachází extra jemná a přizpůsobivá násada z TPE materiálu, který je velmi podobný lidské pokožce.
Ovládání je ve spodní části. Prostřední tlačítko slouží k zapnutí/vypnutí pomůcky, šipky ke změně programů a tlačítko + a - reguluje rychlost. Mega-Bator disponuje 5 rychlostmi a 10 vzrušujícími funkcemi. Pod ovládacím panelem je možnost připevnění silné přísavky s kloubem, což vám umožní mít prázdné ruce při vašem zasouvání. Navíc je masturbátor vybaven držákem na mobilní telefon, takže vám nic nebrání v tom si při své neřesti pustit své oblíbené porno. Masturbátor je voděodolný, proto vám jistě přijde vhod při vodních radovánkách třeba ve sprše.
Nabijete jej během zhruba 2 hodin přiloženým USB kabelem, poté vám bude sloužit přibližně 90 minut. Pokud se rozhodnete lubrikovat, sáhněte jen po gelech na vodní bázi. Celou naší nabídku najdete zde. Před a po každém použití pomůcku ošetřete přípravkem na údržbu erotických hraček. Součástí balení je vzorek lubrikantu a čističe.
Pánové, užijte si vaše single chvilky s tímto výjimečným pomocníkem Pipedream Extreme Toyz Mega-Bator Ass a nenechte se ničím rušit!

Proč si vybrat masturbátor Pipedream Extreme Toyz Mega-Bator Ass:

  • masturbátor neuvěřitelně napodobuje análek
  • příjemný zážitek díky hebkému, realistickému materiálu
  • pohyby nahoru, dolů jsou doplněny rotacemi
  • 5 rychlostí a 10 programů
  • přísavka s kloubem pro pevné uchycení
  • držák mobilního telefonu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: transparentní
Materiál: TPE materiál (manžeta a vložka), ABS plast (pouzdro)
Rozměry: délka 27,9 cm, šířka 7,6 cm, průměr 7,8 cm, vnitřní průměr 3,8 cm
Voděodolnost: ano, ale jen stříkající voda
Vibrace: ne (jen rotace)
Pohon: Li-on baterie
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Pozor: před prvním použitím odstraňte plastový kryt uvnitř masturbátoru, který je opatřen žlutou nálepkou s anglickým textem.
Parametry