Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Masturbátor SATISFYER RIFFLE, BUBBLE, FIERCE EGGS Set 3 ks

Masturbátor SATISFYER RIFFLE, BUBBLE, FIERCE EGGS Set 3 ks

Sada tří fantastických masturbátorů z hedvábného realistického TPE materiálu. Různé stimulační textury a technologie Hydro Active pro použití bez lubrikantu.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Pánové, zažijte nezapomenutelnou rozkoš kdykoliv dostanete chuť na pořádnou jízdu. Tato jedinečná sada masturbátorů SATISFYER vám dá ochutnat spoustu výjimečných, smyslných a naprosto okouzlujících prožitků vášně. Masturbátory jsou vyrobeny z úžasně hebkého a sametově jemného realistického materiálu TPE, který vyniká extrémní pružností a schopností skvěle přijímat a udržovat lidské teplo pro přirozenější a autentičtější pocity. Malé vajíčko je vhodné také pro začátečníky, bude laskat váš žalud a jeho flexibilita zasáhne po celém těle penisu. Proto je fantastický pro jakýkoliv průměr i délku. Vnitřní stimulační tunel je odlišný u každého kousku a proto vás jen tak nepřestane bavit. Různé vzory drážek, žeber a korálků dokonale uspokojí vaši momentální potřebu a touhu. Jsou také ideální na cestování, protože jsou ukryty v tvrdší plastové skořápce a nezaberou vám téměř žádný prostor v zavazadle. Můžete si tak vychutnat svou chvilku opravdu kdekoliv. Co je ovšem jeho velikou výhodou je technologie Hydro Active, díky které nebudete potřebovat žádný lubrikační gel. Stačí pár kapek vody a masturbátor bude perfektně klouzat. Pouhým stisknutím dlaně také vytvoříte tlak, který ještě znásobí vaše vnímání. Vzhledem k jeho vodotěsnosti jej můžete pozvat do sprchy či do vany.
Náš tip: Tento masturbátor je jednorázový. Pokud se o něj budete dobře starat a k dalšímu použití využijete lubrikační gel, jistě vám poslouží několik vzrušujících okamžiků.
Objevte fenomenální erotickou pomůcku, která váš orgasmus vystřelí až na vrchol samotné extáze.

V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej obraťte naruby, opláchněte pod vlažnou vodou a následně aplikujte čistič erotických pomůcek, který ho zbaví bakterií pro vaši bezpečnost. Před uschováním jej nechejte řádně vyschnout.

Proč si vybrat masturbátor SATISFYER RIFFLE, BUBBLE, FIERCE Set 3 ks:

  • sada tří masturbátorů pro intenzivní zážitek z autoerotiky
  • ultra hebký a sametově jemný realistický materiál TPE
  • je extrémně pružný a perfektně přijímá a udržuje lidské teplo
  • díky unikátní technologii Hydro Active nepotřebujete lubrikační gel
  • tři různé vzory stimulační textury uvnitř dráždí žalud i penis
  • regulace tlaku pouhým stiskem dlaně
  • velikost a plastový obal ve tvaru vajíčka je vhodný pro cestování
  • vodotěsné provedení pro mokré radovánky ve sprše či ve vaně
  • pohodlná manipulace potěší také začátečníky
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: bílá
Materiál: TPE materiál, ABS plast
Rozměry: celková i použitelná délka roztažitelná od 6,5 cm, průměr roztažitelný od 1,5 cm
Vibrace: ne
Vodotěsnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry