Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Minišaty LATEXOVÉ se zipem LateX černé M

Minišaty LATEXOVÉ se zipem LateX černé M

Latexové minišaty se zipem LateX v černé barvě. Krátké šaty s límečkem bez rukávu z extra tenkého přírodního kaučuku vhodné pro vaše BDSM a fetish hrátky.
Doprava zdarma
Výprodej
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Proměňte se v drsnou královnu noci, která se nebude podřizovat mužskému pokolení. Tyto sexy latexové minišaty se zipem LateX v černé barvě vám pomůžou navodit atmosféru pravé dominy. Pokud jste příznivkyní latexu, jistě vás potěší stejně jako oko vašeho protějšku. Šaty bez rukávů s malým límečkem mají zapínání vzadu na krátký zip, díky kterému do nich jednodušeji vklouznete. Jsou vyrobeny ze 100% přírodního kaučuku, který má tloušťku pouhých 0,4 mm a stane se tak vaší druhou kůží. Je lehce flexibilní a dokonale vytvaruje křivky vašeho těla. Krátká přiléhavá sukně perfektně vyzdvihne krásu vašeho zadečku. V těchto šatech se budete cítit mimořádně svůdná a sebevědomá. Výjimečný obleček vhodný pro vaše BDSM a fetish hrátky nejen v ložnici.
Chcete aby vás poslouchal na slovo? Vezměte si tyto minišaty, chopte se biče a potrestejte svého otroka vzrušujícím způsobem.

Šaty nevystavujte přímému slunečnímu záření, vyhněte se kontaktu s ostrými předměty. Přírodní kaučukový latex může způsobovat alergie. Latex je citlivý materiál na poškrábání a zabarvení například make-upem, šperky, teplem, jídlem, pitím. Čištění provádějte pouze speciálním latexovým čisticím prostředkem nebo v čisté vlažné vodě bez přidání pracího prášku, poté jemným vlněným hadříkem vytřete do sucha. Opakované mytí a vytírání do sucha zvyšuje lesk. Latexové věci je nutné vyleštit pomocí ošetřujícího spreje na latex, můžete použít také pudr na latex, který usnadňuje oblékání.

Proč si vybrat minišaty LATEXOVÉ se zipem LateX černé:

  • sexy obleček podpoří vaše BDSM hrátky
  • šaty bez rukávů s malým límečkem
  • přiléhavá krátká sukně pozvedne váš zadeček na vyšší úroveň
  • extra tenký 100% přírodní kaučukový latex
  • pružný a přizpůsobivý materiál vytvaruje postavu
  • zapínání vzadu na krátký zip
  • nabízíme ve velikosti S, M, L, XL a 2XL

Parametry:


Barva: černá
Materiál: 100 % latex (přírodní kaučuk)
Velikost: S, M, L, XL, 2XL
Parametry