Milujeme nákupy  💋 SLEVA 10 % s kódem "BDAY10" nad 500,- a SLEVA 20 % s kódem "BDAY20" nad 1500,-
Partner of Notino
ANKETA: Češi a masturbace
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Mýdlo Bohemia GIFTS Vagína 110 g

Mýdlo Bohemia GIFTS Vagína 110 g

Ručně vyrobené sexy mýdlo s 3D motivem vagíny. Jemné složení s glycerinem a bylinným extraktem určeno pro muže a fantastickou hygienu pro ruce.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Potěšte jakéhokoliv gentlemana originálním a vtipným dárkem. Vyberte pro něj toto luxusní mýdlo Bohemia GIFTS, které vykouzlí úsměv na jeho rtech při každém mytí rukou. Toaletní mýdlo prvotřídní prémiové kvality je s láskou ručně vyrobeno v České republice a dodáme vám jej v unikátním dárkovém balení. Výjimečný 3D model vagíny a fenomenální složení na bázi glycerinu s přírodními bylinnými extrakty si ihned oblíbí. Obsahuje výtažek heřmánku pravého, měsíčku lékařského, šalvěje lékařské, kopřivy dvoudomé a břízy bílé. Díky tomu šetrně a účinně myje pokožku, dokonale ji hydratuje a poskytuje mimořádnou péči. Zabraňuje nadměrnému vysušování a zanechá hedvábný a dokonale jemný pocit. Je dermatologicky testované a ke všemu propůjčí svou půvabnou květinovou vůni.
S tímto dárkem uděláte radost každému muži a nezapomenutelně se mu vryjete do paměti.

Proč si vybrat mýdlo Bohemia GIFTS Vagína:

  • unikátní dárkový balíček pro muže s originálním nápadem
  • ručně vyrobené toaletní mýdlo v 3D modelu vagíny
  • výjimečné přírodní složení s bylinnými extrakty zanechá kůži jemnou a vláčnou
  • chrání před vysušováním a dokonale hydratuje pokožku
  • moderní květinová vůně okouzlí a omámí smysly
  • vykouzlí úsměv na rtech při každém použití

Parametry:


Barva: bílá, růžová
Obsah: 110 g
Vůně: květinová
Složení: Aqua, Glycerin, Sodium Stearate, Propylene Glycol, Sorbitol, Sodium Laurate, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Chloride, Stearic Acid, Lauric Acid, Pentasodium Pentetate, Tetrasodium Etidronate, Styrene/Acrylates Copolymer, Chamomilla Recutita Extract, Calendula Officinalis Extract, Salvia Officinalis Extract, Urtica Dioica Extract, Betula Alba Leaf Extract, Parfum, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Limonene, Cl 19140, Cl 17200, Cl 42090, Cl 14720, Cl 28440, Cl 15985
Parametry