Milujeme nákupy  💋 SLEVA 10 % s kódem "BDAY10" nad 500,- a SLEVA 20 % s kódem "BDAY20" nad 1500,-
Partner of Notino
ANKETA: Češi a masturbace
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Nasazovací penis Pipedream FFS 7

Nasazovací penis Pipedream FFS 7" Vibrating Hollow Strap-On

Obrovský nasazovací penis Pipedream FFS 7" Vibrating Hollow Strap-On z ručně tvarovaného PVC materiálu s vibrací na kabelové dálkové ovládání.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Pánové, stěžuje si vaše partnerka na vaši velikost? Dámy, tvrdí vám, že na velikosti nezáleží? Pořiďte si tento nasazovací penis Pipedream FFS 7" Vibrating Hollow Strap-On a dokažte svému protějšku, že dodnes nevěděl o čem mluví. Afroameričani jsou typičtí pro svou obří chloubu a vy můžete ochutnat, jaké to je, mít v rozkroku pořádného macka. Obrovské dildo tmavé pleti z ručně tvarovaného PVC materiálu vás dostane do kolen. Má autentické detaily odhaleného žaludu se záhyby kůže, žilkovaným tělem a detailně propracovanými varlaty. Mírně zahnutý penis vypadá skutečně jako pravý. Je perfektní pro muže s erektilní dysfunkcí nebo pro potíže s předčasnou ejakulací. S tímto penisem ukojíte touhu svého partnera až do konce. Uvnitř se nachází dutý prostor s vnitřním průměrem 3,5 cm, který umožní nošení jak ženám, tak právě i mužům. Pojme až 10 centimetrů, takže do něj schováte toho svého a získáte větší a silnější nástroj. Každý si tak může vyzkoušet vlastnit fakticky velké nádobíčko. Flexibilní postroj z širokých elastických popruhů se přizpůsobí takřka všem a je pohodlný na nošení. Navíc doprovodíte svou drahou polovičku do naprosté extáze díky silné vibraci ve špičce penisu. Kabelové dálkové ovládání vám poskytne komfortní nastavení intenzity vibrace na ovladači z odolného ABS plastu, který disponuje klipsou k uchycení pro akci bez používání rukou. Výkonný a tichý motor je poháněn dvěma tužkovými AA bateriemi. Maska na oči, kterou naleznete v balení podpoří intimní fantazii. Smyslné hrátky tedy mohou začít a vzrušující vášnivou zábavu může také přinést výměna rolí.
Dopřejte své lásce opravdové uspokojení a mimořádně velké nářadí, které ji vystřelí na samotný vrchol erotického nebe.
V případě lubrikace využijte gely jakékoliv báze. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej otřete vlhkým hadříkem a můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat nasazovací penis Pipedream FFS 7" Vibrating Hollow Strap-On:

  • velký penis pro splnění touhy vaší polovičky
  • precizně ručně vytvarované detaily včetně záhybů kůže
  • tvar odhaleného žaludu s žilkovaným tělem a varlaty
  • kvalitní pevný avšak měkký PVC materiál
  • pro muže i ženy vhodný také k výměně rolí
  • dutý prostor uvnitř uschová chloubu muže
  • skvělá pomůcka pro problémy s předčasnou ejakulací nebo erektilní dysfunkcí
  • elastické popruhy se přizpůsobí téměř každému
  • výkonný a tichý motor s nastavitelnou intenzitou vibrace
  • kabelové dálkové ovládání s klipsou
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: hnědá, černá
Materiál: PVC materiál, ABS plast
Rozměry: celková délka 23,5 cm, celková šířka 10,4 cm, použitelná délka 17,5 cm, průměr 4,5 cm, vnitřní průměr dutiny 3,5 cm, velikost univerzální
Vibrace: ano
Pohon: 2 x AA baterie
Voděodolnost: ne
Lubrikace: lubrikanty na vodní i silikonové bázi
Parametry