Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Návlek na penis JoyFlesh Wolf Warrior nevibrační transparentní

Návlek na penis JoyFlesh Wolf Warrior nevibrační transparentní

Návlek na penis JoyFlesh Wolf Warrior s dráždivými hroty, stimulační strukturou na povrchu a králíčkem na klitoris. Roztažitelný realistický materiál.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Chcete partnerce připravit mimořádné potěšení a zároveň být u toho? Propojte svou přirozenou dravost s vzrušující funkcí erotických hraček a pozvěte do ložnice tento návlek na penis JoyFlesh Wolf Warrior. Exkluzivní pomocník ve tvaru penisu v transparentním designu je vyroben z ultra hebkého a roztažitelného realistického materiálu TPE, který vyniká hned v několika skvělých vlastnostech. Je měkký, extrémně elastický, takže je skvělý pro všechny možné velikosti penisu, perfektně přijímá lidské teplo a dokáže jej udržet pro naprosto autentický a nerušený pocit a jeho hladký povrch společně s kvalitním lubrikantem přinese nevídanou kluzkou rozkoš. Navíc je materiál bez ftalátů, takže bude také nezávadný a citlivý k pokožce. Nasaďte si tento návlek a uvidíte, jak skvělý orgasmus vaše drahá polovička prožije. Na svém těle se totiž nachází stimulační struktura a hroty, které podráždí okolí lasturky tím nejintenzivnějším způsobem. Ke všemu disponuje návlek maličkým králíčkem, který pohladí klitoris a extáze v podobě výbušného vyvrcholení bude na dosah. Díky další vrstvě bude vaše chlouba větší a širší, takže splníte sen své ženy o větším nádobíčku. Aby návlek nesklouzával, je důmyslně zakončen poutkem, který obepne varlata a tím se návlek bezpečně udrží na místě. Vodotěsné provedení jej také dovoluje využít ve sprše či ve vaně pro ještě toužebnější okamžiky.
Překvapte svou milou jedinečným intimním zážitkem a vychutnávejte si její smyslné sténání.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat návlek na penis JoyFlesh Wolf Warrior:

  • perfektní pomůcka pro okořenění klasického milování
  • ultra hebký a extrémně roztažitelný realistický materiál TPE
  • stimulační hroty a drážkování na povrchu
  • maličký králíček pohladí klitoris
  • návlek zvětší objem i délku vašeho penisu
  • poutko za varlata proti nechtěnému sklouznutí
  • vodotěsné provedení pro použití ve sprše či ve vaně
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: transparentní
Materiál: TPE materiál
Rozměry: celková délka 16,5 cm, použitelná délka 13 cm, průměr roztažitelný od 3,5 cm, délka králíčka 2,5 cm, průměr králíčka 1,5 cm
Vibrace: ne
Vodotěsnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry
Rozměry:
Celková délka:
0,00 cm
Použitelná délka:
0,00 cm
Průměr:
0,00 cm
Podrobnější rozměry: