ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Návlek na penis NS Novelties Renegade Fantasy Extension clear M

Návlek na penis NS Novelties Renegade Fantasy Extension clear M

Návlek na penis NS Novelties Renegade Fantasy ve velikosti M. Výrazné zesílení obvodu i délky penisu s poutkem na varlata z realistického materiálu TPE.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Vyzrajte nad přírodou a dopřejte partnerce mimořádně velký a intenzivní zážitek. Pořiďte si tento návlek na penis NS Novelties Renegade Fantasy Extension ve velikosti M a staňte se největším kancem v okolí. Průhledný návlek má opravdu silné stěny, takže výrazně zvětší objem vaší penisu a prodlouží jej až o 3,5 cm! Flexibilní realistický materiál TPE je velice hebký a měkký, takže pohladí partie vaší milenky s maximální něžností. S kvalitním lubrikantem bude perfektně kluzký. Vyniká také vlastností dobře přejímat lidské teplo, které dokáže udržet, takže bude i příjemný při používání. Tvar návleku s plným žaludem má hladké tělo a zakončený je roztažitelným poutkem, které se uchytí za vaše varlata, což jej udrží na místě. Vaše polovička tak bude nadmíru spokojená a vás pak také jistě odmění. Vyzkoušejte také mokré radovánky ve sprše či ve vaně. Návlek je totiž vodotěsný a ve spojení s teplou vodou ženám přináší vzrušující zábavu, za kterou vás budou milovat.
Dopřejte jí v ložnici exkluzivní velikost a sledujte, jak vám bude sténat pod rukama.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat návlek na penis NS Novelties Renegade Fantasy Extension clear M:

  • průhledný návlek na penis se silnou stěnou a plnou špičkou
  • zesílí a prodlouží vaši chloubu
  • příjemný a hebký realistický materiál TPE
  • poutko na varlata jej udrží na místě
  • vodotěsný pro použití ve sprše či ve vaně
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: transparentní
Materiál: TPE materiál
Rozměry: celková délka 20,5 cm, použitelná délka 16 cm, vkládací délka 12,5 cm, celkový průměr návleku 4 cm, průměr poutka roztažitelný od 3 cm
Vibrace: ne
Voděodolnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry
Zařazení do kategorií