Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Návlek na prst DREAM TOYS VIBES OF LOVE FINGER magenta

Návlek na prst DREAM TOYS VIBES OF LOVE FINGER magenta

Návlek na prst DREAM TOYS VIBES OF LOVE FINGER magenta vám jej prodlouží a zahne přesně na bod G. Má 9 vibračních a pulzačních režimů a je vodotěsný dle IPX7.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Milujete smyslně doteky? Ať už své vlastní, nebo od partnera, vyzkoušejte tradiční ruku proměnit v netradiční orgasmický nástroj. To se vám povede s tímto návlekem na prst DREAM TOYS VIBES OF LOVE FINGER ve vyzývavé magenta barvě. Jeho dokonalé sametově hebké tělo vyrobené ze zdravotně nezávadného lékařského silikonu vás bude hladit a laskat s maximální péčí. Navíc prodlouží váš prst až o 5 cm a jeho zahnutá ergonomie přesně zacílí na bod G. Roztažitelné poutko k uchycení prstu jej udrží na místě a vy si můžete vychutnávat jeho 9 vibračních a pulzačních režimů. Tlačítko pro přepínání se skrývá pod kloubem, takže stačí palcem jemně zatlačit proti kosti a změníte program. Silný a tichý motor zaručí nerušený přenos vibrací. Jemná textura na bříšku prstu vám poskytne úžasnou stimulaci. Návlek je 100% vodotěsný dle IPX7, což vám nabízí použití ve vaně či v bazénu a je dobíjecí díky přiloženému magnetickému USB kabelu. Nechte se hýčkat a zamilujte se do vibrujících prstíků.

Ovládání pomocí tlačítka na těle návleku je jednoduché. Podržte tlačítko po dobu 2 vteřin pro zapnutí a vypnutí. Následně měníte krátkým stiskem tlačítka stupně vibrací a pulzací. V zapnutém režimu se rozsvítí LED indikátor. Provlečte prst kroužkem a zasuňte jej do připravené kapsy a užijte si jeho něhu.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat návlek na prst DREAM TOYS VIBES OF LOVE FINGER magenta:

  • luxusní vibrující návlek na prst pro smyslné doteky
  • prodlouží váš prst až o 5 cm
  • ergonomicky zahnutý na bod G se stimulační texturou
  • kvalitní hebký silikonový materiál
  • silný a diskrétní motor nabízí 9 různých vibračních a pulzačních režimů
  • jednoduché přepínání tlakem návleku proti prstu
  • vodotěsný dle certifikátu IPX7
  • nenáročné ovládání jediným tlačítkem
  • je dobíjecí pomocí přiloženého magnetického USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: růžová
Materiál: silikon
Rozměry: celková délka 10,6 cm, použitelná délka 10 cm, průměr 3,5 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie
Voděodolnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry
Zařazení do kategorií