ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Olej BIJOUX INDISCRETS LIGHT MY FIRE WILD STRAWBERRY warming 100 ml

Olej BIJOUX INDISCRETS LIGHT MY FIRE WILD STRAWBERRY warming 100 ml

Masážní olej BIJOUX INDISCRETS LIGHT MY FIRE v obsahu 100 ml. Dokonalý relax s hřejivým efektem a báječnou vůní jahod probudí všechny smysly.
Výprodej
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Obyčejné doteky jsou mnohdy tou nejlepší předehrou vašeho milování. A co teprve, když je vás partner naprosto uvolněný a oddaný jen vám. Dopřejte si nový zážitek z domácí masáže s tímto masážním olejem BIJOUX INDISCRETS LIGHT MY FIRE WILD STRAWBERRY v objemu 100 ml. Jeho tajemná receptura buduje neuvěřitelný příběh plný smyslnosti, intimnosti a fantazie. Opojná vůně zralých sladkých jahod a lehký náznak medu vás doslova přenese do jiného světa. Olej perfektně hydratuje pokožku, která po něm zůstane krásně vláčná. Skleněná lahvička ozdobena sametovou mašličkou je vybavena pumpičkou, takže aplikace bude snadná. Naneste malé množství oleje na požadované místo a jemně vmasírujte. Tření probudí hřejivý efekt a příjemně zapůsobí na partnerovo tělo. Závěru masáže věnujte výjimečnou pozornost. Po masáži vyzkoušejte polibky a foukání na kůži. Hřejivá vlastnost zesílí a vytvoří mimořádný okamžik.
Odměňte svého partnera formou uvolňující masáže a zbavte jej napětí a stresu z celého dne! Zcela jistě vám to dobře oplatí.

Proč si vybrat olej BIJOUX INDISCRETS LIGHT MY FIRE WILD STRAWBERRY warming 100 ml:

  • skvělá forma erotické předehry v podobě masáže
  • uvolňuje tělo a probouzí smysly včetně intimní fantazie
  • hydratuje a zanechává vláčnou pokožku
  • unikátní hřejivý efekt během i po masáži
  • skvostná vůně zralých jahod a tóny medu
  • krásná lahvička s mašličkou

Parametry:


Barva: červená
Obsah: 100 ml
Složení: Glycerin, Aroma, Aqua, Panax Ginseng Root Extract, Sodium Saccharine, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sodium Chloride, Cl 17200, Cl 19140
Parametry