ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Olej do koupele Kneipp Beauty Secret Argan & Marula 20 ml

Olej do koupele Kneipp Beauty Secret Argan & Marula 20 ml

Katalog: KN154282
Kombinace 4 olejů do koupele pro dokonalou hydrataci a výživu pokožky. Přírodní veganské složení s blahodárnými účinky jako elixír mládí pro vaši kůži.
Varianta:
49 Kč
Není skladem
Hlídat dostupnost
Popis zboží

Zdraví a krása pochází jedině z přírody. Vychutnejte si naplno její jemný dotek dopřejte si nezaměnitelnou koupel, která se bude perfektně starat o vaši pokožku. Tento olej do koupele Kneipp Beauty Secret Argan & Marula s podmanivou, sladce tajemnou vůní si okamžitě zamilujete a vytvoříte si s ním návykový rituál. K tomu pomůže zcela přírodní složení prvotřídní veganské kvality, jehož základem je kombinace čtyř olejů, které blahodárně působí jako elixír mládí. Arganový olej známý také jako marocké zlato napomáhá vyhlazovat vrásky, bojuje proti stárnutí kožních buněk, špičkově hydratuje a vyživuje pleť a regeneruje kůži díky vysokému obsahu antioxidantů. Marulový olej podporuje zpomalování stárnutí a má schopnost velmi rychlého vstřebávání. Olivový olej je pak zdrojem vitamínů E a K, omega 3 a 6 mastných kyselin, draslíku, železa a sodíku, které mají protizánětlivé a léčivé účinky. Také zklidňuje podráždění a napomáhá zvláčnění. Vše pak podtrhuje wondertree olej, takže vaše pokožka zůstane hladká, pružná a dokonale zpevněná. Unikátní složení je bez minerálních olejů, parafínů, silikonů, konzervantů a mikroplastů. Olej je dermatologicky testovaný a nezanechá mastnotu ani na vaně, kterou po této luxusní wellness proceduře nemusíte složitě omývat. Stačí požadované množství oleje přidat do tekoucího proudu vody o teplotě okolo 38 °C. Následně v koupeli setrvejte 15 až 20 minut.
Objevte kouzlo mladistvého, krásného a zdravého vzhledu a uberte si pár let uvolňující koupelí.

Proč si vybrat olej do koupele Kneipp Beauty Secret Argan & Marula:

  • unikátní pečující a vyživovací olej pro vitální vzhled pokožky
  • přírodní veganské složení se základem ze 4 výjimečných olejů
  • arganový a marulový olej vynikají v regeneraci kůže a boji proti stárnutí
  • redukují vrásky a výjimečně hydratují pokožku
  • olivový wondertree olej zklidňují podráždění a navrací pružnost
  • špičkově zvláčňují a zpevňují pleť
  • působí protizánětlivě a napomáhá hojení podráždění
  • nezanechává mastnotu na vaně ani na vlasech
  • neobsahuje silikony či parafíny ani mikroplasty a konzervanty
  • dermatologicky testováno

Parametry:


Barva: žlutá transparentní
Vůně: sladká
Obsah: 20 ml
Složení: Olus (Vegetable) Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Parfum, PEG-40 Sorbitan Peroleate, Sclerocarya Birrea Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil, Citrus Auratium Dulcis (Orange) Peel Oil, Pogostemon Cablin Leaf Oil, Linalool, Limonene, Coumarin, Alpha-Isomethyl Ionone, Glycerine Soja Oil, Tocopherol
Recenze (0)
Parametry
Články
Produkt na dotaz
Vážený zákazníku, při naskladnění zboží Vás budeme emailem informovat.
Zde prosím napište Váš email: