ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Olej masážní HOT Cayenne Pepper 100 ml - expirace 9/23

Olej masážní HOT Cayenne Pepper 100 ml - expirace 9/23

Masážní olej HOT Cayenne Pepper, s obsahem 100 ml a eco-láhví. Perfektně zahřeje a prokrví masírovanou pokožku.
Výprodej
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Pro erotickou nebo relaxační masáž vždy potřebujete kvalitní masážní přípravek. Když je ještě navíc BIO, tak není nad čím přemýšlet. Masážní olej HOT Cayenne Pepper s příjemnou vůní se postará o hebkou a vláčnou pokožku.
Jeho aroma navodí smyslnou atmosféru a erotickou náladu. Složení oleje je obohaceno stimulujícími výtažky z kajenského pepře, který kůži skvěle prohřeje. Složení oleje je minimálně z 80% organické a veganské díky použitým složkám získaným z certifikovaného ekologického zemědělství. Eco-láhev je vyrobená z obnovitelných zdrojů, takže ani po vypotřebování oleje nezatížíte životní prostředí. Obsah 100 ml bude ideální pro mnoho různých druhů masáží.
Užijte si výjimečné okamžiky plné něhy, příjemných dotyků a následně erotiky ve společnosti vaší drahé polovičky a HOT Cayenne Pepper.

Proč si vybrat olej masážní HOT Cayenne Pepper 100 ml:

  • Bio složení oleje
  • ideální pro muže i ženy
  • složka kajenského pepře prohřeje kůži
  • zvlhčuje pokožku, regeneruje tělo a mysl
  • jemná vůně
  • láhev je vyrobená z obnovitelných zdrojů

Parametry:


Barva: čirá
Obsah: 100 ml
Složení: Glycin Soja Oil, Cocos Nucifera Oil, Ricinus Communis Seed Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Limnanthes Alba Seed Oil, Prunus amygdalus Dulcis Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Bisabolol, Capsicum Annuum Extract, Helianthus Annuus Seed Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Tocopherol, Lecithin, Parfum, Benzyl Salicylate, Citral Linalool Geraniol Limonene
Parametry