Milujeme nákupy  💋 SLEVA 10 % s kódem "BDAY10" nad 500,- a SLEVA 20 % s kódem "BDAY20" nad 1500,-
Partner of Notino
Olej masážní DONA ESSENTIAL RESTORE Peppermint & Eucalyptus 120 ml

Olej masážní DONA ESSENTIAL RESTORE Peppermint & Eucalyptus 120 ml

Unikátní masážní olej DONA RESTORE z čistě přírodních éterických olejů. Omlazuje pokožku, uvolňuje mysl a provoní vaše tělo mátou a eukalyptem.
Varianta:
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Potřebujete po náročném pracovním dni pořádný relax? Dopřejte si s partnerem jiskřivý večer s tímto masážním olejem DONA ESSENTIAL RESTORE. Praktická lahvička o objemu 120 ml ukrývá tajemství luxusu, na který se dá velmi rychle zvyknout. Mimořádná veganská kvalita 100% přírodních éterických olejů se báječně postará nejen o vaše svaly, ale také psychiku a mysl. Je namíchaný z čistého sójového, mučenkového, jojobového, olivového, mandlového, pistáciového a kokosového oleje, které perfektně hydratují a pečují o vaši pokožku. Okouzlující vůně čerstvé máty s kapkou svěžího eukalyptu navodí příjemnou atmosféru, díky které zapomenete na starosti všedního dne. Má výrazný účinek na zklidnění a meditaci, navíc přidaný vitamín E zabraňuje stárnutí buněk, vyživuje a napomáhá k jejich regeneraci. Vaše pokožka po něm zůstane hedvábná a vláčná. Olej se výborně vstřebává, nelepí a nepůsobí mastně. Má ultra hladkou a hebkou texturu a díky dlouhotrvající kluznosti je vhodný pro masáž celého těla i intimních partií pro případ, kdy by se vaše masáž posouvala kupředu. Tento olej je ideální pro dokonalou aromaterapii a následné intimní laškování.
Nechejte se hýčkat fantastickým olejem a prsty vašeho protějšku. Poté se vyměňte a rozviňte svou momentálně uvolněnou fantazii.

Proč si vybrat masážní olej DONA ESSENTIAL RESTORE 120 ml:

  • veganský olej ideální pro partnerskou erotickou masáž nebo aromaterapii
  • skvěle uvolní napjaté a namožené svaly celého těla
  • unikátní směs několika éterických olejů
  • čistě přírodní ingredience v prvotřídní kvalitě
  • fantastická vůně svěží máty a eukalyptu
  • nedráždí ani nelepí a má úžasně hladkou strukturu
  • vyniká skvělou dlouhotrvající kluzností a vyživujícími účinky
  • perfektně se vstřebává a zanechává pokožku jemnou a vláčnou
  • vitamín E napomáhá regeneraci a zabraňuje stárnutí buněk
  • praktická lahvička

Parametry:


Barva: transparentní
Obsah: 120 ml
Složení: Glycine Soja (Seybean) Oil, Vitamin E Acetate, Passiflora Edulis (Passion Fruit) Seed Oil, Simmondsia Chinesis (Jojoba) Seed Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Pistacia (Pistachio) Vera Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Eucalyptus Citriodara Oil
Parametry