Milujeme nákupy  💋 SLEVA 10 % s kódem "BDAY10" nad 500,- a SLEVA 20 % s kódem "BDAY20" nad 1500,-
Partner of Notino
ANKETA: Češi a masturbace
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Olej masážní Earthly Body Kissable vanille

Olej masážní Earthly Body Kissable vanille

Veganský, 100% přírodní a slíbatelný masážní olej Earthly Body Kissable vanille z kvalitních surovin. Jemná textura se výborně vstřebává, nelepí a krásně voní.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Také věříte, že ta nejromantičtější předehra se skrývá v propojení všech toužebných smyslů? Pak je tento masážní olej Earthly Body Kissable vanille přesně to, co vám nesmí chybět ve vaší ložnici. Tento unikátní veganský olej je vytvořen z čistě přírodních surovin. Obsahuje kvalitní komponenty jako je především olej z konopných semen, hroznových semen, mandlového a sezamového oleje. Má výjimečně jemnou texturu, nelepí a nevytváří mastný dojem. Perfektně se vstřebává, dokonale hydratuje a zanechává pokožku jemnou a vláčnou. I přes to poskytuje dlouhotrvající kluznost vhodnou k masáži celého těla. Obsah vitamínu E vyživuje vaši kůži, která bude v té nejlepší péči jako v bavlnce. Okouzlující sladká vůně opojné francouzské vanilky vás bude lákat ke svůdným polibkům přímo z těla vaší lásky. Skvělá zpráva je, že tato činnost je povolena a dokonce i žádaná. Díky mimořádnému složení je 100% slíbatelný a jeho polknutí není na závadu.
Nejlepší začátek intimního večera uvolní tělo, navodí fantastickou atmosféru a dovolí přidat pikantní polibky. Sladká odměna vás jistě nemine.

Proč si vybrat olej masážní Earthly Body Kissable vanille:

  • unikátní veganský masážní olej čistě z přírodních složek
  • nedráždí ani nelepí a nezanechává mastný pocit
  • dlouhotrvající kluznost a perfektní hloubková hydratace pokožky
  • slíbatelný olej dovolí pikantní polibky
  • fantastická vůně a příchuť sladkého francouzského vanilkového krému

Parametry:


Barva: transparentní
Obsah: 237 ml
Složení: Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Vitis Vinifera Seed Oil, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Cannabis Sativa Seed Oil, Persea Gratissima Oil, Sesamum Indicum Seed Oil, Aroma, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Tocopherol, Benzyl Alcohol
Parametry