Milujeme nákupy  💋 SLEVA 10 % s kódem "BDAY10" nad 500,- a SLEVA 20 % s kódem "BDAY20" nad 1500,-
Partner of Notino
ANKETA: Češi a masturbace
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení

Olej masážní Loovara SOFTENER with Arnica

Unikátní masážní olej Loovara SOFTENER v objemu 100 ml. Uvolňující květinová vůně s extraktem arniky pro jedinečné protizánětlivé účinky a pružnou pokožku.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Náročný pracovní den? Nemáte chuť se trochu odreagovat? Jistě že ano. Pro báječnou a smyslnou masáž si vyberte tento fantastický masážní olej Loovara SOFTENER with Arnica 100 ml v objemu 100 ml. Pozvěte vaši polovičku do luxusního salónu a prožijte neopakovatelné chvíle plné vášně a svůdných intimních doteků. Tento olej prvotřídní německé kvality je dermatologicky testovaný, neobsahuje žádné konzervační látky ani mikroplasty. Obsahuje pouze vybrané rostlinné oleje a směsi, takže je vhodný i pro vegany. Textura oleje je velmi hladká, příjemná a nezanechává mastný pocit. Vyniká dlouhotrvající kluzností a skvěle se vstřebává. Okouzlí vás svou decentní nádhernou květinovou vůní. Díky extraktu arniky horské vám nabídne výjimečné vlastnosti. Arnika má osvědčené protizánětlivé a hojivé účinky. Pomáhá udržet zdraví kloubů, odstraňuje bolest, urychluje vstřebávání otoků a modřin a v neposlední řadě podporuje správné fungování oběhové soustavy. Mimo to se olej postará o mimořádnou hydrataci a výživu kůže a udrží v ní vlhkost. Zůstane vám tak hedvábně jemná, vláčná a extrémně pružná pokožka. Navíc romantická masáž má pozitivní vliv na tělo a mysl, navnadí žhavou intimní atmosféru a je ideální párovou předehrou. Olej je dodáván v praktické uzavíratelné lahvičce.
Dopřejte si domácí wellness s pikantní tečkou, kterou nedostanete nikde jinde.

Proč si vybrat olej masážní Loovara SOFTENER with Arnica 100 ml:

  • luxusní masážní olej výjimečné německé kvality
  • decentní květinová vůně podpoří vaši relaxaci
  • unikátní veganské složení rostlinných olejů s extraktem arniky horské
  • bohaté hojivé a protizánětlivé účinky s podporou správného krevního oběhu
  • neobsahuje konzervanty ani mikroplasty
  • hladká textura vyniká skvělou dlouhotrvající kluzností
  • nezanechává pocit mastnoty a perfektně hydratuje a vyživuje kůži
  • ideální k vášnivé romantické předehře
  • praktická uzavíratelná lahvička

Parametry:


Barva: transparentní
Obsah: 100 ml
Složení: Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Isopropyl Myristate, Ethylhexyl Stearate, Parfum, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Glycine Soya Oil, Arnica Montana Flower Extract, Alcohol, Tocopherol, Hexyl Cinnamal, Caprylic / Capric Triglyceride, Linalool, Benzyl Salicylate, Citronellol, Geraniol, Ascorbyl Palmitate, Citric Acid
Parametry