Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení

Olej masážní Loovara OHH with Almond and Jojoba Oil

Unikátní masážní olej Loovara OHH v objemu 100 ml. Uvolňující decentní vůně a výživný mandlový a jojobový olej pro pružnou a mimořádně hydratovanou pokožku.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Náročný pracovní den? Nemáte chuť se trochu odreagovat? Jistě že ano. Pro báječnou a smyslnou masáž si vyberte tento fantastický masážní olej Loovara OHH with Almond and Jojoba Oil v objemu 100 ml. Pozvěte vaši polovičku do luxusního salónu a prožijte neopakovatelné chvíle plné vášně a svůdných intimních doteků. Tento olej prvotřídní německé kvality je dermatologicky testovaný, neobsahuje žádné konzervační látky ani mikroplasty. Obsahuje pouze vybrané rostlinné oleje a směsi, takže je vhodný i pro vegany. Textura oleje je velmi hladká, příjemná a nezanechává mastný pocit. Vyniká dlouhotrvající kluzností a skvěle se vstřebává. Okouzlí vás svou decentní vůní, která nevyruší vaše myšlenky. Jojobový olej se postará o mimořádnou hydrataci a výživu kůže a udrží v ní vlhkost. Mandlový olej dodává vitamíny, které napomáhají k obnově buněk. Zůstane vám tak hedvábně jemná, vláčná a extrémně pružná pokožka. Navíc romantická masáž uvolňuje tělo a mysl, navnadí žhavou intimní atmosféru a je ideální párovou předehrou. Olej je dodáván v praktické uzavíratelné lahvičce.
Dopřejte si domácí wellness s pikantní tečkou, kterou nedostanete nikde jinde.

Proč si vybrat olej masážní Loovara OHH with Almond and Jojoba Oil 100 ml:

  • luxusní masážní olej výjimečné německé kvality
  • velice decentní vůně nevyruší vaše myšlenky
  • unikátní veganské složení rostlinných olejů s mandlovým a jojobovým olejem
  • mimořádně hydratuje pokožku a udržuje v ní vlhkost
  • obnovuje tvorbu buněk
  • neobsahuje konzervanty ani mikroplasty
  • hladká textura vyniká skvělou dlouhotrvající kluzností
  • nezanechává pocit mastnoty
  • ideální k vášnivé romantické předehře
  • praktická uzavíratelná lahvička

Parametry:


Barva: transparentní
Obsah: 100 ml
Složení: Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Isopropyl Myristate, Ethylhexyl Stearate, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Parfum, Alcohol, Tocopherol, Caprylic / Capric Triglyceride, Ascorbyl Palmitate, Citric Acid, Ascorbic Acid, Benzyl Benzoate
Parametry
Parametry:
Pro koho:
Typ:
Vůně:
Vibrace:
Ne
Balení:
 
Podrobnější rozměry: