Milujeme nákupy  💋 SLEVA 10 % s kódem "BDAY10" nad 500,- a SLEVA 20 % s kódem "BDAY20" nad 1500,-
Partner of Notino
ANKETA: Češi a masturbace
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Olej masážní SPORTIQUE JASMÍN 500 ml

Olej masážní SPORTIQUE JASMÍN 500 ml

Masážní olej SPORTIQUE JASMÍN s obsahem 500 ml z čistě přírodních esencionálních olejů rostlinného původu bez chemických látek. Božská vůně pro dokonalý relax.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Představte si tu pohodu, kdy po celém pracovním dni dostanete od partnera skvělou uvolňující masáž. Tu nejlepší péči vám dodá masážní olej JASMÍN z české produkce značky SPORTIQUE. Ti se zaměřili na přírodu a vyrobili olej z čistě přírodních a velmi kvalitních esencionálních olejů rostliného původu bez použití chemických, ropných a syntetických látek, které jsou zdrojem alergií, toxinů a karcinogenů. Cílem je vychutnat si relax za pomocí čisté přírody.
Masážní olej SPORTIQUE JASMÍN, jak již název napovídá, vás svou omamnou vůní známé rostliny okouzlí již po odšroubování víčka. Jeho vůně je příjemná, květinová a neskutečně uvolňující. Po nanesení ji budete cítit téměř celý den. Olej na pokožce nepůsobí mastně, rychle se vstřebává a úžasně hydratuje pokožku. Navozuje příjemnou atmosféru a rozjasňuje mysl. Svým složením napomáhá regeneraci po náročných či sportovních aktivitách a ošetřuje pokožku. Můžete jej využít po opalování, pro hydrataci po koupeli nebo ke klasické smyslné masáži. Dokonce je vhodný také k přidání do vany. Zažijte neopakovatelné momenty s tímto úžasným a voňavým olejem.
Naneste přiměřené množství oleje na čistou pokožku a jemně vmasírujte.

Proč si vybrat olej masážní SPORTIQUE JASMÍN 500 ml:

  • vysoce kvalitní olej z čistě přírodních složek
  • nádherná pronikavá květinová vůně oblíbeného jasmínu
  • dokonale uvolňuje a má regenerační účinky po náročných aktivitách
  • praktická zatmavená lahvička s plechovým víčkem
  • je bez silikonu, parabenů a alergenů
  • skvěle hydratuje a nezpůsobuje podráždění pokožky
  • dostatečně velké balení

Parametry:


Barva: transparentní
Obsah: 500 ml
Složení: Glycine Soja Oil, Vitis Vinifera Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Cocos Nucifera Oil, Ricinus Communis Seed Oil, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Triticum Vulgare Germ Oil, Tocopherol, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Parfum, Hexyl Cinnamal, Alpha-Isomethyl Ionone, Linalool, Limonene, Butylphenyl Methylpropional, Benzyl Salicylate, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Coumarin
Parametry