Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Olej masážní a tělový harmonizující DERMAPRO Růže 50 ml - expirace 6/23

Olej masážní a tělový harmonizující DERMAPRO Růže 50 ml - expirace 6/23

Prémiový harmonizující masážní a tělový olej DERMAPRO v objemu 50 ml s fantastickou vůní růží. Perfektně se vstřebává, vyživuje a omlazuje pokožku.
Výprodej
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Když se v masážním studiu české rodinné firmy zaměřené na wellness rozhodli poskytnout svým zákazníkům něco unikátního, získali uvolněné a spokojené klienty, kteří se vždy rádi a často vraceli. Po dlouhém vývoji a tvrdé práci se rozhodli tuto radost rozšířit i do vašich domovů. Nyní i vy můžete vyzkoušet fantastický relax přímo ve vaší ložnici. Tento harmonizující masážní a tělový olej Růže značky DERMAPRO ve skleněné lahvičce o objemu 50 ml vám nabídne nejen luxusní prémiovou kvalitu, prvotřídní vybrané ingredience, ale hlavně profesionální produkt, který budete vnímat každičkým smyslem. Nepoužívá žádné živočišné složky a netestuje své produkty na zvířatech, takže jsou všechny výrobky vhodné i pro vegany.

Tento olej s vzácnými esencemi damašské růže a růže De Mai, po kterých také neodolatelně voní, výrazně napomáhá omlazování pokožky a dbá na její špičkovou péči. Dodává jí energii, rovnováhu a příznivě působí na kůži se sklony k zarudnutí a při tvorbě červených žilek. Omamná vůně také snižuje napětí a má afrodiziakální efekt. Obsahuje také další čisté rostlinné oleje, jako je mandlový olej, nebo za studena lisovaný slunečnicový olej, které mimo jiné kůži oživují a dodávají jí energii. BIO zlatý jojobový olej vyživuje a navrací pokožce její pružnost. Perfektně se vstřebává, skvěle hydratuje pokožku, zanechává ji jemnou a vláčnou a zmírňuje její podráždění a stárnutí. Jedinečné složení je ideální pro citlivou a křehkou pokožku. Přírodní koncentrát vitamínu E a rozmarýnu obnovuje elasticitu pokožky a vytváří neviditelný film chránící pokožku před nepříznivými vlivy. Nenaleznete v něm parabeny, umělé parfémy ani barviva a konzervanty, proto je ideální pro všechny druhy pokožky, především pro tu suchou, stárnoucí a dehydrovanou.
Udělejte si s vaším protějškem čas na smyslnou romantiku a prožijte sen v podobě dokonalého uvolňujícího večera plného vášně.

Proč si vybrat olej masážní a tělový harmonizující DERMAPRO Růže 50 ml:

  • unikátní veganský masážní a tělový olej pro maximální péči o vaši pokožku
  • fenomenální afrodiziakální vůně díky obsahu vzácných esencí růží
  • vybrané prvotřídní prémiové přírodní ingredience v BIO organické kvalitě
  • perfektně hydratuje a vyživuje citlivou kůži
  • regenerační účinky vhodné pro zarudlou pokožku a při tvorbě červených žilek
  • nepůsobí mastně a zanechává pokožku jemnou a vláčnou
  • navrací kůži pružnost a dodává jí energii
  • zmírňuje stres a uvolňuje napětí
  • ideální pro partnerskou masáž či předehru
  • praktická skleněná lahvička uchová olej v kondici

Parametry:


Barva: transparentní
Obsah: 50 ml
Složení: Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Rosa Damascena Flower Oil, Rosa Centifolia Flower Extract, Tocopherol, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Geraniol, Citronellol, Linalool, Eugenol Farnesol
Parametry