Milujeme nákupy  💋 SLEVA 10 % s kódem "BDAY10" nad 500,- a SLEVA 20 % s kódem "BDAY20" nad 1500,-
Partner of Notino
ANKETA: Češi a masturbace
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Olej masážní a tělový regenerační DERMAPRO Sladká vanilka 50 ml - expirace 8/23

Olej masážní a tělový regenerační DERMAPRO Sladká vanilka 50 ml - expirace 8/23

Prémiový regenerační masážní a tělový olej DERMAPRO v objemu 50 ml s fantastickou vůní vanilky z Madagaskaru. Perfektně se vstřebává a vyživuje pokožku.
Výprodej
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Když se v masážním studiu české rodinné firmy zaměřené na wellness rozhodli poskytnout svým zákazníkům něco unikátního, získali uvolněné a spokojené klienty, kteří se vždy rádi a často vraceli. Po dlouhém vývoji a tvrdé práci se rozhodli tuto radost rozšířit i do vašich domovů. Nyní i vy můžete vyzkoušet fantastický relax přímo ve vaší ložnici. Tento regenerační masážní a tělový olej Sladká vanilka značky DERMAPRO ve skleněné lahvičce o objemu 50 ml vám nabídne nejen luxusní prémiovou kvalitu, prvotřídní vybrané ingredience, ale hlavně profesionální produkt, který budete vnímat každičkým smyslem. Nepoužívá žádné živočišné složky a netestuje své produkty na zvířatech, takže jsou všechny výrobky vhodné i pro vegany.

Tento olej s vysokým obsahem pravé Madagaskarské vanilky, po které také neodolatelně voní, výrazně napomáhá regeneraci pokožky a dbá na její špičkovou péči. Mezi další její okouzlující účinky se řadí pomoc při ranních nevolnostech v období těhotenství či antidepresivním efektem zmírňující stres. Omamná vůně tak snižuje napětí a odstraňuje únavu. Obsahuje také další čisté rostlinné oleje, jako je mandlový olej, nebo za studena lisovaný slunečnicový olej, které mimo jiné kůži oživují a dodávají jí energii. BIO zlatý jojobový olej vyživuje a navrací pokožce její pružnost. Perfektně se vstřebává, skvěle hydratuje pokožku, zanechává ji jemnou a vláčnou a zmírňuje její podráždění a stárnutí. Jedinečné složení eliminuje tvorbu vrásek či strií a příznivě působí také na ekzémy a dermatitidu. Přírodní koncentrát vitamínu E a rozmarýnu obnovuje elasticitu pokožky a vytváří neviditelný film chránící pokožku před nepříznivými vlivy. Nenaleznete v něm parabeny, umělé parfémy ani barviva a konzervanty, proto je ideální pro všechny druhy pokožky, především pro tu suchou a citlivou.
Udělejte si s vaším protějškem čas na smyslnou romantiku a prožijte sen v podobě dokonalého uvolňujícího večera plného vášně.

Proč si vybrat olej masážní a tělový regenerační DERMAPRO Sladkou vanilku 50 ml:

  • unikátní veganský masážní a tělový olej pro maximální péči o vaši pokožku
  • fenomenální afrodiziakální vůně díky obsahu pravé Madagaskarské vanilky
  • vybrané prvotřídní prémiové přírodní ingredience v BIO organické kvalitě
  • perfektně hydratuje a vyživuje citlivou kůži
  • regenerační účinky vhodné i pro ekzémy či dermatitidu
  • nepůsobí mastně a zanechává pokožku jemnou a vláčnou
  • navrací kůži pružnost a dodává jí energii
  • zmírňuje stres a uvolňuje napětí
  • ideální pro partnerskou masáž či předehru
  • praktická skleněná lahvička uchová olej v kondici

Parametry:


Barva: transparentní
Obsah: 50 ml
Složení: Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Vanilla Planifolia Fruit Extract, Tocopherol, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract
Parametry