Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Olej masážní Loovara DEEP BREATH with Mint 100 ml

Olej masážní Loovara DEEP BREATH with Mint 100 ml

Unikátní masážní olej Loovara DEEP BREATH v objemu 100 ml. Uvolňující svěží vůně máty a stimulační chladivý efekt. Podporuje pružnou a hydratovanou pokožku.
Varianta:
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Náročný pracovní den? Nemáte chuť se trochu odreagovat? Jistě že ano. Pro báječnou a smyslnou masáž si vyberte tento fantastický masážní olej Loovara DEEP BREATH with Mint v objemu 100 ml. Pozvěte vaši polovičku do luxusního salónu a prožijte neopakovatelné chvíle plné vášně a svůdných intimních doteků. Tento olej prvotřídní německé kvality je dermatologicky testovaný, neobsahuje žádné konzervační látky ani mikroplasty. Obsahuje pouze vybrané rostlinné oleje a směsi, takže je vhodný i pro vegany. Textura oleje je velmi hladká, příjemná a nezanechává mastný pocit. Vyniká dlouhotrvající kluzností a skvěle se vstřebává. Okouzlí vás svou osvěžující vůní čerstvě nadrcené máty s nádechem eukalyptu. Má hned dvojí stimulační efekt. Chladí a zároveň prokrvuje, takže poskytne vzrušující a intenzivní pocity. Výjimečné ingredience se postarají mimořádnou hydrataci a výživu kůže. Zůstane vám hedvábně jemná, vláčná a extrémně pružná pokožka. Navíc romantická masáž uvolňuje tělo a mysl, navnadí žhavou intimní atmosféru a je ideální párovou předehrou. Olej je dodáván v praktické uzavíratelné lahvičce.
Dopřejte si domácí wellness s pikantní tečkou, kterou nedostanete nikde jinde.

Proč si vybrat olej masážní Loovara DEEP BREATH with Mint 100 ml:

  • luxusní masážní olej výjimečné německé kvality
  • báječná osvěžující vůně čerstvé máty a eukalyptu
  • unikátní veganské složení rostlinných olejů s dvojím stimulačním účinkem
  • chladí a zároveň prokrvuje pokožku
  • neobsahuje konzervanty ani mikroplasty
  • hladká textura vyniká skvělou dlouhotrvající kluzností
  • nezanechává pocit mastnoty a perfektně hydratuje a vyživuje kůži
  • ideální k vášnivé romantické předehře
  • praktická uzavíratelná lahvička

Parametry:


Barva: transparentní
Obsah: 100 ml
Složení: Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Isopropyl Myristate, Ethylhexyl Stearate, Menthol, Mentha Arvensis Herb Oil, Alcohol, Tocopherol, Caprylic / Capric Triglyceride, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Ascorbyl Palmitate, Citric Acid, Ascorbic Acid
Parametry