Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Olej masážní Loovara SLOW LOTION with Poppy Seed 100 ml

Olej masážní Loovara SLOW LOTION with Poppy Seed 100 ml

Unikátní masážní olej Loovara SLOW LOTION v objemu 100 ml. Uvolňující svěží vůně s konopím a červeným mákem pro jedinečné relaxační účinky a pružnou pokožku.
Varianta:
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Náročný pracovní den? Nemáte chuť se trochu odreagovat? Jistě že ano. Pro báječnou a smyslnou masáž si vyberte tento fantastický masážní olej Loovara SLOW LOTION with Poppy Seed v objemu 100 ml. Pozvěte vaši polovičku do luxusního salónu a prožijte neopakovatelné chvíle plné vášně a svůdných intimních doteků. Tento olej prvotřídní německé kvality je dermatologicky testovaný, neobsahuje žádné konzervační látky ani mikroplasty. Obsahuje pouze vybrané rostlinné oleje a směsi, takže je vhodný i pro vegany. Textura oleje je velmi hladká, příjemná a nezanechává mastný pocit. Vyniká dlouhotrvající kluzností a skvěle se vstřebává. Okouzlí vás svou decentní osvěžující vůní s nádechem citrusů, která nevyruší vaše myšlenky. Přírodní oleje z konopí a červeného máku vám nabídnou jedinečné relaxační účinky. Mák zklidňuje nervová zakončení a uvolňuje svalové napětí. Mimo to se olej postará o mimořádnou hydrataci a výživu kůže a udrží v ní vlhkost. Zůstane vám tak hedvábně jemná, vláčná a extrémně pružná pokožka. Navíc romantická masáž má pozitivní vliv na tělo a mysl, navnadí žhavou intimní atmosféru a je ideální párovou předehrou. Olej je dodáván v praktické uzavíratelné lahvičce.
Dopřejte si domácí wellness s pikantní tečkou, kterou nedostanete nikde jinde.

Proč si vybrat olej masážní Loovara SLOW LOTION with Poppy Seed 100 ml:

  • luxusní masážní olej výjimečné německé kvality
  • osvěžující decentní vůně s nádechem citrusů nevyruší vaše myšlenky
  • unikátní veganské složení rostlinných olejů s konopím a červeným mákem
  • nabízí jedinečný relaxační účinek a uvolňuje svaly a nervy
  • neobsahuje konzervanty ani mikroplasty
  • hladká textura vyniká skvělou dlouhotrvající kluzností
  • nezanechává pocit mastnoty a perfektně hydratuje a vyživuje kůži
  • ideální k vášnivé romantické předehře
  • praktická uzavíratelná lahvička

Parametry:


Barva: transparentní
Obsah: 100 ml
Složení: Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Isopropyl Myristate, Ethylhexyl Stearate, Parfum, Papaver Somniferum Seed Oil, Cannabis Sativa (Hemp) Seed Oil, Hexyl Cinnamal, Alcohol, Tocopherol, Caprylic / Capric Triglyceride, Citronellol, Benzyl Salicylate, Hydroxycitronellal, Geraniol, Ascorbyl Palmitate, Eugenol, Citric Acid, Ascorbic Acid
Parametry