Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Olej masážní MAGOON APHRODITE 100 ml

Olej masážní MAGOON APHRODITE 100 ml

Smyslný masážní olej s magnetickou přitažlivostí MAGOON APHRODITE 100 ml. Svůdná vůně šťavnatých citrusů s dlouhotrvající kluzností a perfektní hydratací.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Cítíte se po pracovním vytížení unavení? Proměňte svou ložnici v masážní salón a dopřejte si s partnerem okořeněné relaxační chvilky. Tento masážní olej MAGOON APHRODITE německé kvality v objemu 100 ml je směsí pečlivě vybíraných ingrediencí, které nechají rozplynout všechny vaše starosti, uvolní mysl a přinesou vám nevídanou rozkoš. Textura oleje je hladká a příjemná, skvěle se vstřebává, nezpůsobuje pocit mastnoty ani nelepí. Obsahuje vyživující jojobový olej, díky kterému perfektně hydratuje pokožku a zanechává ji hebkou a vláčnou, takže se po jeho použití budete cítit jako v peřince. Dokonalá, smyslná a tajemná vůně šťavnatých citrusů a citrónové trávy s magnetickou přitažlivostí díky obsaženým feromonům navodí žhavou intimní atmosféru. Dlouhotrvající kluzný efekt zaručí svůdnou masáž a kdo ví? S největší pravděpodobností i s pikantním závěrem. Ideální pro objevování nepředstavitelného potěšení formou předehry na vaší cestě k intenzivnímu orgasmu. Navíc je ve vodě rozpustný, takže stačí po masáži teplá sprcha pro jeho smytí.
Otevřete víno, zapalte svíčky a oddejte se půvabné a vášnivé partnerské masáži v erotickém rytmu.

Proč si vybrat olej masážní MAGOON APHRODITE 100 ml:

  • smyslná relaxační masáž nejen pro romantickou předehru
  • s obsahem feromonů pro zvýšení erotické přitažlivosti
  • ve vodě rozpustný nezanechává pocit mastnoty ani nelepí
  • unikátní složení se perfektně se vstřebává a hydratuje pokožku
  • výjimečná kvalita vyživujícího jojobového oleje
  • dlouhotrvající kluzný efekt
  • smyslná a opojná afrodiziakální vůně šťavnatých citrusů a citrónové trávy

Parametry:


Barva: transparentní
Obsah: 100 ml
Složení: Paraffinum Liquidum, Trilaureth-4 Phosphate, Isopropyl Palmitate, Polyglyceryl-2 Sesquiisostearate, Simmondsia Chinensis Jojoba Seed Oil, Eugenol, Benzyl Salicylate, Geraniol, Linalool, Benzyl Benzoate, Limonene, Parfum
Parametry