Milujeme nákupy  💋 SLEVA 10 % s kódem "BDAY10" nad 500,- a SLEVA 20 % s kódem "BDAY20" nad 1500,-
Partner of Notino
ANKETA: Češi a masturbace
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Olej masážní Orgie BIO Organický Rozmarýn 100 ml

Olej masážní Orgie BIO Organický Rozmarýn 100 ml

Organický masážní olej Orgie BIO s obsahem rozmarýnového oleje přináší výrazné hydratační a stimulující vlastnosti pro energizující a hedvábnou intimní masáž.
Výprodej
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Spojením luxusních ingrediencí, ekologické myšlenky a lásky k milostným okamžikům vzniká unikátní masážní olej Orgie BIO v objemu 100 ml, aby vám poskytl fenomenální rozkoš a nezapomenutelné prožitky plné vášně. Dopřejte si s vaší milostnou polovičkou dokonalou péči a nechejte se hýčkat. Prvotřídní veganská kvalita čistě přírodního organického BIO složení získaná pouze z ekologického zemědělství vás překvapí a potěší zároveň. Hlavními složkami v tomto relaxačním nebi jsou slunečnicový, mandlový a rozmarýnový olej, které mají vynikající hydratační a stimulační účinky. Dobře se vstřebává, nepůsobí mastně, má hedvábnou texturu a poskytuje pokožce hebkost, jemnost a vláčnost. Opojná vůně navodí uvolněnou a vzrušující atmosféru a přesune vaše myšlenky do světa naprosté pohody. Díky praktické lahvičce s uzavíratelným víčkem bude aplikace příjemná a jednoduchá.
Využijte příležitosti pro intenzivní a tajemnou předehru. Zkombinujte smyslné momenty s křišťálově čistou přírodou a podpořte svou erotickou fantazii.

Proč si vybrat olej masážní Orgie BIO Rozmarýn:

  • unikátní veganský olej z čistě přírodních organických BIO složek
  • obsahuje tři hedvábné oleje napomáhající k hydrataci pokožky a intimní stimulaci
  • nedráždí ani nelepí a nezanechává mastný pocit
  • bez chemických ingrediencí s kouzelnou vůní omámí a uvolní myšlenky
  • vyniká skvělou dlouhotrvající kluzností a skvěle se vstřebává
  • praktická lahvička s víčkem pro snadnou aplikaci

Parametry:


Barva: transparentní
Obsah: 100 ml
Složení: Helianthus Annuus Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Glycine Soja Oil, Limonene, Tocopherol, Linalool, Beta-sitosterol, Squalene
Parametry