Milujeme nákupy  💋 SLEVA 10 % s kódem "BDAY10" nad 500,- a SLEVA 20 % s kódem "BDAY20" nad 1500,-
Partner of Notino
ANKETA: Češi a masturbace
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Parfém SECRET PLAY AFRODITA s feromony 20 ml

Parfém SECRET PLAY AFRODITA s feromony 20 ml

Smyslná karamelová vůně pro ženy s feromony vzbuzuje neodolatelnou přitažlivost pro vašeho partnera, s kuličkovým aplikátorem.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Přitažlivější díky parfému? S tímto kuličkovým parfémovaným olejem s feromony je to možné! Biologické feromonové částice stimulují sexuální touhu přirozeným způsobem skrze čich a vůni. Sladká karamelová vůně a jiskřivé aroma probudí neodolatelnou potřebu erotického kontaktu v osobě, která má být získána. Vůně této kombinace dovede muže doslova k šílenství a vy brzy zaznamenáte vzrůstající zájem druhého pohlaví. Staňte se žádoucí pro váš protějšek. Olej poskytuje pokožce jemný a hydratovaný vzhled, ideální velikost se vejde do každé kabelky nebo kapsy. Mějte svou vůni vždy u sebe.
Další produkty značky SECRET PLAY najdete zde.

Proč si vybrat parfém SECRET PLAY AFRODITA s feromony 20 ml:

  • parfémovaný olej s obsahem feromonů pro zvýšení erotické atraktivnosti
  • kuličkový parfém pro snadnou aplikaci
  • ideální velikost do každé kabelky nebo kapsy
  • sladké karamelové aroma

Parametry:


Obsah: 20 ml
Složení: ISOPROPYL MYRISTATE, OCTYLDODECANOL, PARFUM, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, TUBER BRUMALE EXTRACT, TOCOPHERYL ACETATE, BENZYL ALCOHOL, HYDROXYISOHEXYL 3-CYCLOHEXENE CARBOXALDEHYDE, BENZYL SALICYLATE, BUTYLPHENYL METHYLPROPINAL, COUMARIN, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, LINALOOL, HYDROXYCITRONELLAL, EUGENOL, LIMONENE, BENZYL CINNAMATE
Použití: Parfém může být vdechován nebo aplikován přímo na kůži na obvyklá místa. Nekombinujte s jiným parfémem. Kosmetický produkt pro vnější použití. Neaplikujte v oblasti očí nebo na rány. Držte mimo dosah dětí. Uchovávejte na chladném a suchém místě a chraňte před sluncem.
Pozn.: Spotřebujte do 12 měsíců od otevření
Vyrobeno: Španělsko
Parametry