Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Parfém SECRET PLAY SECRET ORCHID s feromony 50 ml

Parfém SECRET PLAY SECRET ORCHID s feromony 50 ml

Smyslný parfém pro ženy s vůní černých orchidejí, vanilky a s feromony vzbuzuje neodolatelnou přitažlivost pro vašeho partnera. Flakon s rozprašovačem.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Přitažlivější díky parfému? S tímto parfémem SECRET ORCHID s feromony je to možné! Biologické feromonové částice stimulují sexuální touhu přirozeným způsobem skrze čich a vůni. Exotická vůně černých orchideí a vanilky a jiskřivé aroma probudí neodolatelnou potřebu erotického kontaktu v osobě, která má být získána. Vůně této kombinace dovede muže doslova k šílenství a vy brzy zaznamenáte vzrůstající zájem druhého pohlaví. Staňte se žádoucí pro váš protějšek.
Další produkty značky SECRET PLAY najdete zde.

Proč si vybrat parfém SECRET PLAY ORCHID 50 ml:

  • parfém s obsahem feromonů pro zvýšení erotické atraktivnosti
  • flakón s rozprašovačem pro snadné použití
  • orientální vůně černých orchidejí a vanilky

Parametry:


Obsah: 50 ml
Složení: Alcohol Denat., Aqua, Parfum, PEG/PPG-14/4 Dimethicone, Glycerin, Potassium Sorbate, Tuber Melanosporum Extract, Benzyl Salicylate, Hydroxycitronellal, Limonene, Geraniol, Linalool, Coumarin, Citronellol
Použití: Parfém může být vdechován nebo aplikován přímo na kůži na obvyklá místa. Nekombinujte s jiným parfémem. Kosmetický produkt pro vnější použití. Neaplikujte v oblasti očí nebo na rány. Držte mimo dosah dětí. Uchovávejte na chladném a suchém místě a chraňte před sluncem.
Pozn.: Spotřebujte do 12 měsíců od otevření.
Vyrobeno: Španělsko
Parametry