Milujeme nákupy  💋 SLEVA 10 % s kódem "BDAY10" nad 500,- a SLEVA 20 % s kódem "BDAY20" nad 1500,-
Partner of Notino
ANKETA: Češi a masturbace
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Parfém SECRET PLAY VENUS s feromony 50 ml

Parfém SECRET PLAY VENUS s feromony 50 ml

Smyslný parfém pro ženy s květinovou vůní a feromony vzbuzuje neodolatelnou přitažlivost pro vašeho partnera, s rozprašovačem.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Přitažlivější díky parfému? S tímto parfémem VENUS s feromony je to možné! Biologické feromonové částice stimulují sexuální touhu přirozeným způsobem skrze čich a vůni. Orientální květinová vůně a jiskřivé aroma probudí neodolatelnou potřebu erotického kontaktu v osobě, která má být získána. Vůně této kombinace dovede muže doslova k šílenství a vy brzy zaznamenáte vzrůstající zájem druhého pohlaví. Staňte se žádoucí pro váš protějšek.
Další produkty značky SECRET PLAY najdete zde.

Proč si vybrat parfém VENUS s feromony 50 ml:

  • parfém s obsahem feromonů pro zvýšení erotické atraktivnosti
  • flakón s rozprašovačem pro snadné použití
  • orientální květinové aroma

Parametry:


Obsah: 50 ml
Složení: ALCOHOL DENAT, AQUA, PARFUM, PEG/PPG-14/4, DIMETHICONE, GLYCERIN, POTASSIUM SORBATE, TUBER MELANOSPORUM EXTRACT, BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, D-LIMONENE, HEXYL CINNAMAL, HYDROXYCITRONELLAL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRONELLOL, BENZYL BENZOATE, CITRAL, GERANIOL, FARNESOL, EUGENOL.
Použití: Parfém může být vdechován nebo aplikován přímo na kůži na obvyklá místa. Nekombinujte s jiným parfémem. Kosmetický produkt pro vnější použití. Neaplikujte v oblasti očí nebo na rány. Držte mimo dosah dětí. Uchovávejte na chladném a suchém místě a chraňte před sluncem.
Pozn.: Spotřebujte do 12 měsíců od otevření.
Vyrobeno: Španělsko
Parametry
Zařazení do kategorií