Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Parfémový olej DEOGUARD YOISHO 15 ml

Parfémový olej DEOGUARD YOISHO 15 ml

Unikátní parfémový olej DEOGUARD YOISHO s obsahem 15 ml z čistě přírodními ingrediencemi bez použití chemie a božskou vůní.
Výprodej
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Čeká vás intimní chvilka nebo jdete do společnosti a potřebujete okouzlit všechny smysly příjemnou vůní? Když se spojí síla přírody s poctivým nápadem, vznikají nenapodobitelné a úžasné produkty. Jinak tomu není ani v případě parfémového oleje YOISHO z české dílny DEOGUARD. Ta snížila alergeny obsažené v parfémech na minimum a v mnoha případech je vynechala úplně. Oproti klasickým parfémům, které jako nosiče vůně využívají alkohol, propylenglykol a jiné podpůrné látky, parfémované oleje DEOGUARD používají rostlinné, čistě přírodní esencionální oleje nejvyšší kvality lisované za studena. Ty nedovolí pokožku vysušovat, ale naopak, udržují ji svěží a vláčnou. Díky svým nezaměnitelným vůním jsou vhodné pro ženy i pro muže, protože obojí pohlaví si v ní najde to své a každému voní božsky.
YOISHO má intenzivní charismatickou balzamickou vůni s podtóny zralého ovoce a kapky máty. Je mírně nasládlá a neuvěřitelně sexy, vhodná spíše pro romantické povahy. Parfém velmi snadno aplikujete pomocí roll-on kuličky na vaše zápěstí, předloktí, krk, nebo třeba za ucho. Hlavní výhoda je, že oproti klasickým parfémům ve spreji nezatěžuje organismus vysokou mírou potenciálně nezdravých látek. Jedním tahem kuličkou nanesete přibližně 40x méně směsi než jedním stlačením spreje, jímž zasahujete daleko vetší plochu pokožky a často směs i nechtěně vdechnete. Kuličkou můžete snadněji regulovat intenzitu vůně a minimalizujete riziko, že to s vůní přeženete. Navíc vám toto balení při každodenním používání vydrží až půl roku.
Pokud hledáte luxusní a zdravější parfémy, pak je tento produkt jasná volba.

Proč si vybrat parfémový olej DEOGUARD YOISHO 15 ml:

  • vysoce kvalitní směs přírodních olejů lisovaných za studena
  • nádherná pronikavá balzamická vůně s podtóny ovoce a máty
  • pro ženy i pro muže
  • roll-on kulička pro přesnější a zdravější aplikaci
  • je bez alkoholu a nevysušuje pokožku
  • neobsahuje alergeny a nezpůsobuje podráždění
  • při každodenním používání vydrží až půl roku

Parametry:


Barva: transparentní
Obsah: 15 ml
Složení: Simmondsia Chinensis Seed Oil, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Coco-Caprylate Caprate, Parfum, Geraniol, Linalool, Eugenol
Parametry