Milujeme nákupy  💋 SLEVA 10 % s kódem "BDAY10" nad 500,- a SLEVA 20 % s kódem "BDAY20" nad 1500,-
Partner of Notino
ANKETA: Češi a masturbace
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Podprsenka PASSION PS006 černá S

Podprsenka PASSION PS006 černá S

Elegantní podprsenka PASSION PS006 v černé barvě z elastické bavlny s ozdobným jemným tylem na hrudi dodává šarm a maximální pohodlí.
Barva:
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Náznak luxusu, známka elegance a atraktivní sportovní design? Charakterizuje to vaši povahu a vkus? Pak z této podprsenky PS006 od známé značky PASSION, která si zakládá na smyslném erotickém prádle budete nadšená. Půvabná podprsenka bez kostic a bez výplně sexy černé barvy z unikátní sportovní kolekce je ušita z neuvěřitelně příjemné elastické bavlny, která vám poskytne mimořádné pohodlí při nošení i v případech, kdy je vyžadován volnější pohyb. Pružný materiál a široká guma s půvabným stříbrným vyšívaným logem perfektně obepne vaše tělo, udrží ji na místě a vytvaruje vaše křivky k naprosté dokonalosti. I když nemá klasické zapínání, flexibilní materiál a zesílený pruh na zádech vedoucí až mezi lopatky vám zajistí ještě pevnější podporu, kterou můžete například při běhu potřebovat. V této podprsence budete i po náročnější aktivitě velice žádaná. Aby tento atraktivní dojem podpořila, na přední straně naleznete rozkošný výstřih tajemně zahalený jemným průhledným tylem, který vytvoří jedinečný prvek nad vašim dekoltem a ozdobí vaše tělo s intimním nádechem. K tomuto topu neodmyslitelně patří KALHOTKY PS006, které podpoří celkový dojem z tohoto nádherného modelu. Kalhotky nejsou součástí balení.
Máte sportovního ducha, chcete zůstat svá, ale zároveň svůdná a přitažlivá? S tímto sportovním prádlem budete neodolatelná.

Proč si vybrat podprsenku PASSION PS006 černou:

  • přitažlivá sportovní podprsenka s decentním erotickým nádechem
  • extrémně příjemná a pohodlná elastická bavlna nabízí volný pohyb
  • bez kostic a výplně košíčků
  • jemný průhledný tyl ozdobí hrudník elegantním dojmem
  • perfektně přilne a přizpůsobí se postavě
  • široký pružný pás s luxusním vyšitým logem
  • sexy design navodí žhavou atmosféru
  • zesílená na zádech pro ještě pevnější podporu
  • nabízíme ve velikosti S, M, L a XL

Parametry:


Barva: černá
Materiál: 94% cotton, 6% elastan
Velikost: S, M, L a XL
Parametry