Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Pěnivá bomba do koupele Bohemia GIFTS Báječná ženská 100 g

Pěnivá bomba do koupele Bohemia GIFTS Báječná ženská 100 g

Šumivá bomba do koupele s olivovým olejem a extrakty růže pro relaxační wellness. Pečuje o pokožku a dodá potřebnou výživu a hydrataci.
Varianta:
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Rádi byste dali najevo své ženě, jak moc si ji vážíte? Dopřejte ji wellness přímo z pohodlí domova a darujte ji tuto fenomenální pěnivou bombu do koupele Bohemia GIFTS Báječná ženská. Originální šumivá koule pro ženy, která vykouzlí jedinečnou a uvolněnou atmosféru a díky které si vychutná relaxační moment naplno.
Tato výjimečná bomba je s láskou ručně vyrobena v České republice. Efektivně šumí a zároveň se rozpouští do koupele, kde uvolňuje velmi jemné mycí a pěnivé látky. Díky tomu šetrně a přesto účinně myje a vytvoří bohatou pěnu. Její unikátní složení s přidaným olejem z olivovníku evropského báječně pečuje o vaši pokožku. Pomáhá zabraňovat nadměrnému vysušování a zanechá k vláčnou a pružnou. Extrakty z květů růží a plodů šípku obsahují flavonoidy, ovocné kyseliny a další prospěšné látky, které zjemňují kůži a perfektně ji hydratují pro sametový pocit. Na vaně navíc nezůstanou žádné mastné usazeniny a propůjčí vám svou svůdnou květinovou vůni. Stačí přidat kouli do napuštěné lázně, nechat rozpustit a užít si chvilku klidu. Po koupeli se osprchujte čistou vodou.
Cítíte na své lásce, že brzy bouchne? Napusťte jí vanu horkou vodou a nechejte vypěnit něco jiného, než její nervy.

Proč si vybrat pěnivou bombu do koupele Bohemia GIFTS Báječná ženská:

  • unikátní a originální kulička do koupele pro nezaměnitelné uvolnění těla i mysli
  • špičková kosmetika pro každou ženu
  • kvalitní ingredience obohaceny o fantastický olivový olej a extrakty lístky růží a šípku
  • báječně pečuje o pokožku a vytvoří relaxační koupel s pěnou
  • chrání před vysušováním a dokonale hydratuje
  • zjemňuje a zanechává vláčný a pružný pocit
  • smyslná květinová vůně osvěží i okouzlí a navodí vzrušující atmosféru

Parametry:


Barva: růžová
Obsah: 100 g
Vůně: květinová
Složení: Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Sodium Chloride, Polysorbate 20, Tapioca Starch, Sodium Lauryl Sulfoacetate, Olive Oil Glycereth-8 Esters, Propylene Glycol, Rosa Canina Fruit Extract, Glycerin, Aqua, Rosa Centifolia Flower Extract, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Lactic Acid, Parfum, Citronellol, Eugenol, Geraniol, Hydroxycitronellal, Linalool, CI 16185, CI 14720
Parametry