Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Podvazkový pás LATEXOVÝ černý

Podvazkový pás LATEXOVÝ černý

Latexový podvazkový pás v nadčasové černé barvě v klasickém designu s nastavitelnými přezkami na punčochy.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Nažhavte svůj protějšek v tomto sexy podvazkovém pásu. Latex patří mezi velmi oblíbené a vzrušující materiály. V tomto klasickém podvazkovém pásu, který se díky své pružnosti při oblékání krásně natáhne, ale poté vás obepne jako druhá kůže. Samozřejmostí jsou spony na punčochy a nastavovací přezky, kterými si regulujete délku. Skvěle doplní váš outfit na večírek. Nebo je využijete při postelových hrátkách a uděláte ze sebe sexy dominu?
Podvazkový pás nevystavujte přímému slunečnímu záření, vyhněte se kontaktu s ostrými předměty. Je vyroben z přírodního kaučukového latexu, který může způsobit alergie. Latex je citlivý materiál na poškrábání a zabarvení například make-upem, šperky, teplem, jídlem, pitím. Čištění provádějte pouze speciálním latexovým čistícím prostředkem nebo v čisté vlažné vodě bez přidání pracího prášku, poté jemným vlněným hadříkem vytřete do sucha. Opakované mytí a vytírání do sucha zvyšuje lesk. V případě, že si přejete ještě vyšší lesk, doporučujeme použít latexový sprej.

Proč si vybrat podvazkový pás LATEXOVÝ Fetisimo černý:

  • sexy kousek nejen do vaší ložnice
  • 100 % latex
  • velmi pružný a přizpůsobivý materiál
  • dodá vašim křivkám ten správný tvar

Parametry:


Barva: černá
Materiál: 100 % latex (přírodní kaučuk)
Velikost M: pas 66 cm, boky 96 cm
Velikost L: pas 71 cm, boky 101 cm
Údržba: latexové věci je nutné vyleštit pomocí ošetřujícího spreje na latex, můžete použít také pudr na latex, který usnadňuje oblékání
Parametry