Milujeme nákupy  💋 SLEVA 10 % s kódem "BDAY10" nad 500,- a SLEVA 20 % s kódem "BDAY20" nad 1500,-
Partner of Notino
ANKETA: Češi a masturbace
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Přísavky na bradavky Pipedream FF Vibrating Nipple Pleasure Cups

Přísavky na bradavky Pipedream FF Vibrating Nipple Pleasure Cups

Unikátní vibrační přísavky na bradavky Pipedream FF Vibrating Nipple Pleasure Cups s vibračními patronami. Extrémní fantastické vibrace přímo na bradavkách.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Potěšte své erotogenní zóny a ztrojnásobte potěšení z erotické stimulace. Pokud se nažhavíte pouhým dotykem na vaše bradavky, pak zaručeně budete chtít tyto přísavky na bradavky Pipedream FF Vibrating Nipple Pleasure Cups, které s vámi udělají doslova divy. Unikátní baňky z průhledného odolného ABS plastu mají lem z hebkého silikonu, který je utěsní na vašich prsou. Vinylovým balónkem z nich pak vysajete vzduch, takže vznikne podtlak, který zaručí, že vaše citlivé oblasti začnou bobtnat a prokrvovat se, což bude mít za následek mnohonásobnější citlivost. Silikonová manžeta obsahuje mini vibrační patronky, které díky své silné a tiché vibraci podráždí vaše už tak citlivé bradavky ještě intenzivnějším způsobem. Díky tomu se budete v dokonalém rauši oddávat smyslnému a silnému vzrušení. Speciální vzduchový ventil na kalíškách nepovolí tlak ani v případě, že balónek sejmete a vy si tak budete moci vychutnávat slast bez použití rukou. Pro uvolnění podtlaku jednoduše zatáhněte za kuličku na vrchní části baněk. Každou vibrační patronku pohání jedna baterie typu LR754, které jsou součástí balení.
Zažijte neodolatelné dráždění vašich ňader bezobslužnou vakuovou technikou s fenomenálními vibracemi.
Odstraňte pojistku z patrony, zapněte ji pomocí jezdce na boku, přiložte kalíšek na vaše bradavky, připojte balónek a stlačte jej pro požadovanou sílu sání. To je vše, co musíte udělat. Pak už jen zavřete oči, veměte do ruky svůj oblíbený vibrátor či stimulátor a užívejte vzrušující jízdu.

Proč si vybrat přísavky na bradavky Pipedream FF Vibrating Nipple Pleasure Cups:

  • průhledné baňky s rafinovaným silikonovým lemem s vibračními mini patronkami
  • pomocí balónku vytvoříte podtlak pro prokrvení bradavek
  • bradavky budou citlivější než kdy dříve a vibrací na nich vytvoříte skvělý prožitek
  • po odpojení balónku zůstane baňka na místě bez vyfouknutí vzduchu
  • bezpečnostní ventil pomocí jednoho tahu uvolní podtlak
  • baňky jsou z odolného ABS plastu

Parametry:


Barva: transparentní, černá
Materiál: vinyl, silikon, ABS plast
Rozměry: celková délka baněk 7,8 cm, průměr baněk 5,5 cm, vnitřní použitelný průměr baněk 4,9 cm, délka balónku 9,6 cm, průměr balónku 4,8 cm, délka patrony 3,3 cm, průměr patrony 1,1 cm
Vibrace: ano
Pohon: 2 x LR754 baterie
Voděodolnost: ne
Parametry