Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení

Proerecta PROSTATE 60 kapslí - expirace 10/22

Každý muž by měl také myslet na své zdraví. Možná i vás začíná trápit časté, neúplné či dokonce bolestivé močení, které vás budí v noci. Za vším stojí prostata ...
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Každý muž by měl také myslet na své zdraví. Možná i vás začíná trápit časté, neúplné či dokonce bolestivé močení, které vás budí v noci. Za vším stojí prostata. S tímto doplňkem stravy Proerecta PROSTATE dostanete svou prostatu do kondice a výrazně tím přispějete k jejímu normálnímu stavu. Nejedná se o žádný lék, ale o unikátní přírodní extrakty rostlin a bylin, které chrání a napomáhají ke správné funkci nejen prostaty, ale také močových cest, ledvin, reprodukční soustavy a celkovému krevnímu oběhu. Prvotřídní ingredience jsou jako koktejl namíchány přesně pro potřeby mužů. Serenoa plazivá má pozitivní vliv na prostatu a reprodukční soustavu. Mimo jiné také podporuje zdravý vzhled a růst vašich vlasů. Kurkuma dlouhá prospívá krevnímu oběhu, dýchacímu systému, nervovému systému, trávení a jako antioxidant působí na imunitu. Dále také udržuje zdravou pokožku, klouby a zuby. Pro správnou funkci močových cest a měchýře pomáhá Slivoň africká. Činnost ledvin, stejně tak jako pomoc při odvodňování organismu má na starosti Kopřiva dvoudomá. Ta navíc přispívá obranyschopnosti, vitalitě, energii a osvěžení těla. Česnek setý posiluje imunitu, játra a udržuje duševní pohodu. Extrakt z černého pepře má vliv na krevní oběh v jemných cévách a kapilárách. Také udržuje zdraví pokožky, jater a reguluje tělesnou hmotnost.
V praktickém uzavíratelném balení, které obsahuje 60 tablet tudíž naleznete sílu přírody, která nedokáže vyléčit záněty, karcinom ani zvětšení prostaty, ale umí těmto problémům preventivně předcházet.
Buďte zodpovědní a pozorní sami k sobě. Dopřejte si výjimečnou péči a mějte stále úsměv na rtech.

Užívejte pravidelně jednu tabletu každý den v kterýkoliv čas po jídle, nejlépe minimálně dva měsíce. Zapijte dostatečným množstvím vody. Nepřekračujte denní dávkování. Není určeno jako náhrada stravy. Produkt není vhodný pro děti, mládež, těhotné a kojící ženy. Skladujte v suchu a chladu mimo dosah dětí.

Proč si vybrat Proerecta PROSTATE 60 kapslí:

  • doplněk stravy pro zdravou prostatu muže
  • unikátní přírodní složení s extrakty rostlin a bylin
  • podporuje krevní oběh a normální funkci močového a reprodukčního ústrojí
  • pomáhá získat imunitu a energii i přirozenou obranyschopnost
  • preventivní řešení pro celkové zdraví
  • přes 90% mužů hlásí pozitivní efekt

Parametry:


Obsah: 60 tobolek
Dávkování: 1 tobolka denně, doporučené dva měsíce nepřetržitého užívání
Složení v 1 tobolce: Serenoa plazivá extrakt 250 mg (Serenoa repens/Saw palmetto), Kurkuma dlouhá extrakt 250 mg (Curcuma longa), Slivoň africká extrakt 50 mg (Pygeum africanum), Kopřiva dvoudomá extrakt 50 mg (Urtica dioica), Česnek setý extrakt 25 mg (Allium sativum), protispékavá látka Stearan hořečnatý, Bioperine 5 mg (patentovaný extrakt z černého pepře), HPMC
Parametry