Milujeme nákupy  💋 SLEVA 10 % s kódem "BDAY10" nad 500,- a SLEVA 20 % s kódem "BDAY20" nad 1500,-
Partner of Notino
ANKETA: Češi a masturbace
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Pumpička pro ženy You2Toys 3 Function Vibe

Pumpička pro ženy You2Toys 3 Function Vibe

Vakuová pumpička pro ženy You2Toys 3 Function Vibe z jemného silikonu vybavena vibrujícím jazýčkem pro imitaci orální slasti a vibrátorem zaměřeným na bod G.
Doprava zdarma
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Máte ráda orální sex a tak nějak podvědomě by jste si jej chtěla užít o samotě? Že to není možné? Jak se říká, vše je možné a proto si pořiďte do své sbírky erotických pomůcek pumpu pro ženy You2Toys 3 Function Vibe.
Zažijete intimní extázi, kterou jste hledala. Vakuová pumpa je oproti svým kolegyním vybavena vsazeným vibračním jazýčkem, který vás dostane doslova na kolena, protože kromě silného sání vzduchu váš poštěváček bude cíleně stimulován jemným silikonovým jazýčkem, který napodobí orální sex. Nasajte svou vagínu, což způsobí prokrvení a zvýšení citliovosti a následně použijte výběr ze 7 možností pohybů jazyka. Luxus a blaho! A co byste řekla na vsazený vibrátor, který vám nabídne 10 stupňů silných vibrací a jehož výhodou je ergonomický tvar pro masáž bodu G?
Jsme přesvědčeni, že nebudete moci utéct před opakovanými orgasmy! Vaše intimní oblast bude použitým podtlakem neskutečně prokrvena, vzrušená a nažhavená. Pokud si budete chtít tyto chvilky nechat jen pro sebe, prosím, ale tato pomůcka perfektně nasměruje ženu tam, kde ji chce muž mít. Proto je výborná pro párové hry například k předehře. Budete vášnivá, chtivá a nedočkavá. Pootočením a vytáhnutím ergonomicky tvarovaného cylindru můžete jazýčkem dráždit také bradavky či jiné erotogenní místa.
Pumpa je vyrobená z hebkého hypoalergenního silikonu a odolného ABS plastu. Dobití vám zajistí magnetický USB kabel.

Jednoduché ovládání vám zaručí ničím nerušené momenty. Pro nasávání vzduchu dlouze držte vrchní tlačítko se symbolem šipky směrem do kruhu. Tak dlouho jak budete tlačítko držet bude pumpa vzduch nasávat. Uvolnění podtlaku provedete přidržením třetího tlačítka se symbolem šipky směrem ven z kruhu. Tlačítko uprostřed těchto dvou se symbolem prstu ovládá vibrační jazýček. Krátkým stiskem jej zapnete a opakovanými krátkými stisky měníte režimy orální stimulace. Vypnete jej při podržení tlačítka po dobu 3 vteřin. Z rukojeti proměníte vibrátor posledním spodním tlačítkem se symbolem vibrace. Krátce jej stiskněte a vibrace se spustí. Dalšími krátkými stisky měníte režim vibrací a pulzací a vypnete jej také podržením tlačítka po dobu 3 vteřin. Všechny režimy fungují nezávisle na sobě.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat pumpičku pro ženy You2Toys 3 Function Vibe:

  • rafinovaná pomůcka pro zvětšení pysků a tím zvýšení citlivosti ženského klína
  • těsnící manžeta zajistí pohodlné přiložení a odsátí vzduchu
  • imitace orálního sexu díky 7 režimům silikonového jazýčku
  • 10 různých vibrací a pulzací vibrátoru zaměřeného na bod G
  • je vyrobena z příjemného kvalitního silikonu a odolného ABS plastu
  • jednoduché ovládání všech funkcí nezávisle na sobě
  • dobíjecí pomocí přiloženého magnetického USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: transparentní, fialová, bílá
Materiál: silikon s PU úpravou, ABS plast
Rozměry: celková délka 25 cm, použitelná délka vibrátoru 13 cm, průměr vibrátoru 3,5 cm, délka oválného cylindru 8 cm, šířka oválného cylindru 5,7 cm, délka jazýčku 3,5 cm, průměr jazýčku 2,3 cm
Vibrace: ano
Voděodolnost: ne
Pohon: Li-on baterie
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry