ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Punčocháče PASSION TIOPEN 015 černé

Punčocháče PASSION TIOPEN 015 černé

Vzrušující punčocháče s otvorem a zesíleným pasem. Detaily dvou proužků na stehnech a efektního ozubení v oblasti rozkroku a hýždí budou lichotit vašim křivkám.
Vyberte si velikost:
249 Kč
Popis zboží

Jednoduše elegantní, ale přesto tak svůdné! Punčocháče PASSION TIOPEN 015 dráždivě černé barvy budou díky minimalistickému designu částí viditelných při běžném nošení univerzálním kouskem ve vašem šatníku. Špičky nejsou u tohoto modelu zesílené, linie vašich nožek tak krásné vynikne, což jistě ocení nejeden obdivovatel. Taktéž budou tou správnou trefou do černého, pokud se je rozhodnete zkombinovat s botami s otevřenou špičkou. Příjemný pocit během nošení zajistí vysoký podíl polyamidu, díky elastanu jsou dokonale pružné a krásně se přizpůsobí vašim křivkám. Vyšší zesílený sed zabrání nechtěnému shrnování materiálu. Večer můžete svého partnera příjemně překvapit cizím očím ukrytými detaily rafinovaných punčoch. Čím výše budete koketně nadzvedávat svou sukni a provokovat protějšek, tím rychleji jej nabudíte pohledem na dva zdánlivě nevinné proužky na vrchní části stehen. Naprosto jej odzbrojíte otevřeným rozkrokem, jenž je olemován vzorem ozubení.
Žádný strach, pes, který štěká nekouše. Přesto tyto sexy punčošky doporučujeme všem divoškám, které nemají čas ztrácet čas. Nejeden netrpělivec si už při prvním pohledu na vás bude brousit zoubky.

Proč si vybrat Punčocháče PASSION TIOPEN 015 černé:

  • punčochy v temné černé barvě
  • vyšší sed pro komfortní nošení
  • kvalitní a pružný materiál
  • otevřený klín pro rychlou akci
  • sexy detail dvou proužků lemujících stehna
  • vzorem orámovaná partie rozkroku
  • nabízíme ve velikosti 1/2 XS/S a 3/4 M/L

Parametry:


Barva: černá
Materiál: 87,2 % polyamid, 12,8 % elastan
Velikost: 1/2 XS/S, 3/4 M/L

Tabulka velikostí:

Recenze (0)
Parametry
Pro koho:
Barva:
Materiálové složení:
87,2% polyamid, 12,8% elastan 
Články