ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Punčocháče PASSION TIOPEN 011 tělové

Punčocháče PASSION TIOPEN 011 tělové

Tělové punčocháče s otvorem a detailem puntíků od pasu do poloviny stehen. Lemování proužkem a zadní část s motivem mašliček v černé barvě vás okouzlí.
Vyberte si velikost:
Výprodej
339 Kč
Ušetříte 20%
269 Kč
Popis zboží

Budete dnes večer ďábelsky nezkrotná nebo laškovně rozpustilá? Punčocháče PASSION TIOPEN 011 přirozeně tělové barvy zvýrazní krásu vašich nožek. Budou hýčkány díky vysokému podílu polyamidu, přídavek elastanu zajistí dostatečnou pružnost materiálu a přizpůsobivost vašim partiím. Vyšší sed ještě podpoří tyto vlastnosti, a tak si můžete užívat báječné pohodlí a navíc se cítit neskutečně přitažlivá a sexy. Pokud je doplníte například extra krátkou minisukní, krásně vynikne detail mašliček na zadní straně stehen. Vzhledem ke kontrastu tělové barvy s černými motivy bude tento model evokovat v nejednom zvědavém pozorovateli dojem, že se jedná o pravé tetování. Nad orámováním falešnými stužkami je model doladěn drobnými černými puntíky a tato část působí jako rozverné šortky. Tenhle kousek bude i výbornou volbou k nejednomu kostýmu. Co si takhle zahrát třeba na nevinnou školačku, jež se vzápětí promění v drzou a odvážnou rebelku? Otevřeným klínem s výraznějším černým orámováním jen završíte své svůdnické výpady a váš protějšek se jen těžko udrží.
Je zcela na vás, zda budete naivní lolitkou nebo dravou nájezdnicí. Už se těšíte na erotikou nabitý pikantní večer až to před partnerem rozbalíte ve své plné kráse?

Proč si vybrat Punčocháče PASSION TIOPEN 011 tělové:

  • zajímavá kombinace tělové barvy s černými detaily
  • nápaditě atraktivní kombinace mašliček s puntíkované vrchní části
  • otevřený klín vybízející k rychlé akci
  • vyšší sed pro komfortní nošení
  • kvalitní a pružný materiál
  • výrazným vzorem orámovaná partie rozkroku
  • nabízíme ve velikosti 1/2 XS/S a 3/4 M/L

Parametry:


Barva: tělová, černá
Materiál: 91 % polyamid, 9 % elastan
Velikost: 1/2 XS/S, 3/4 M/L

Tabulka velikostí:

Recenze (0)
Parametry
Články