ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Punčochy PASSION ST118 černé

Punčochy PASSION ST118 černé

Atraktivní samodržící podvazkové punčochy v univerzální a zároveň sexy černé barvě. Zajímavý svislý vzor po celé vnější délce dokonale zvýrazní vaše přednosti.
Barva:
Vyberte si velikost:
429 Kč
Popis zboží

Chystáte se na party nebo zkrátka chcete být dnes večer nezkrotnou ďáblicí a vašemu outfitu chybí pomyslná třešinka na dortu? Vsadíte-li na punčochy PASSION ST118, vykročíte tou správnou nohou. Budou noblesní volbou pro všechny svůdnice, které nerady nosí klasické punčocháče, ale nespřátelily se ani s podvazkovým pásem. Díky dvěma silikonovým proužkům pod krajkovým lemem jsou perfekně samodržící. Pokud však na podvazkovém pásu trváte, rozhodně i s ním vám šmrncovní kousek padne jako ulitý.
Příjemný pocit při nošení zajistí vysoký podíl polyamidu. Budete se v nich cítit skvěle a zároveň žhavě atraktivní a žádoucí. Dostatečnou elasticitu materiálu podpoří obsažená lycra, punčochy se vám úžasně přizpůsobí. Zakončení krajkou a vertikální ornamenty táhnoucí se po celé vnější části opticky prodlouží vaše nohy. Vzrušující a elegantní černá barva patří k osvědčené klasice a je téměř nekonečně kombinovatelná. Zdobení motivy připomíná k nebi stoupající dým.
Věříme, že o eroticky dusnou atmosféru nebude nouze a váš protějšek bude toužit dostat vášnivými doteky a polibky výš a výš. Okořeňte vaše pikantní dobrodružství a staňte se superstar ložnice.

Proč si vybrat Punčochy PASSION ST118 černé:

  • klasická a univerzální sexy černá barva
  • atraktivní vzor vertikální vzor opticky prodlouží vaše nohy
  • perfektně zpracovaný lem z bordó krajky
  • samodržící díky silikonovým páskům na vnitřní straně lemu
  • parfémovány luxusní vůní pro dokonale smyslný vjem
  • kvalitní a pružný materiál
  • nabízíme ve velikosti 1/2 XS/S a 3/4 M/L

Parametry:


Barva: černá
Materiál: 82 % polyamid, 18 % elastan
Velikost: 1/2 XS/S, 3/4 M/L

Tabulka velikostí:

Recenze (0)
Parametry
Pro koho:
Typ:
Barva:
Materiálové složení:
82 % polyamid, 18 % elastan 
Články