Milujeme nákupy  💋 SLEVA 10 % s kódem "BDAY10" nad 500,- a SLEVA 20 % s kódem "BDAY20" nad 1500,-
Partner of Notino
ANKETA: Češi a masturbace
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Sada FETISH FANTASY series SHOCK THERAPY

Sada FETISH FANTASY series SHOCK THERAPY

Elektro sada v šedo-bílém provedení je určená pro erotické hrátky i neurální a relaxační stimulaci. Výběr ze sta různých kombinací pulzací a chvění.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Šedo-bílá sada elektro sexu pro začátečníky i pokročilé nabízí velmi jedinečnou formu potěšení. Nejedná se jen o pomůcku k milostným hrátkám, ale i pro svalovou a neurální stimulaci a relaxační elektro masáže! Sada obsahuje digitální ovládací jednotku s čitelným LCD displejem, který zobrazuje různé funkce a úrovně tří naprogramovaných pulsací. Jednotka vysílá elektrické impulsy do čtyř samolepících polštářků, které si umístíte kdekoli po vašem těle. Díky smyslnému chvění a pulzujícímu vibrování zažijete nezapomenutelný zážitek a uvolnění. Pro erotickou masáž jednoduše umístěte polštářky na vaše nejcitlivější místa, jako jsou bradavky, klitoris a místa kolem penisu.
Všechny funkce jsou jednoduše ovladatelné stiskem tlačítka. Na výběr máte z 5 tělesných zón a ze 100 různých kombinací stimulace. Vaše možnosti jsou téměř nekonečné. Navíc pomocí funkce časovače lze nastavit pulzace a chvění na určitou dobu a po uplynutí doby se přístroj sám vypne. Samolepící polštářky se dají od kabelu snadno odpojit, díky tomu je zaručeno snadné čištění polštářku pomocí teplé vody. Zažijte nepoznané s touto krásnou elektro hračkou. Pohon FETISH FANTASY series SHOCK THERAPY zajišťují 2xAAA baterie. Dejte vašemu sexuálnímu životu nový náboj.
Celá sada obsahuje digitální ovládací jednotku s LCD displejem, čtyři samolepící polštářky, bipolární kabel, návod a masku na oči zdarma jako dárek.
Vyzkoušejte ještě intenzivnější prožitky se speciálním electro gelem.

Proč si vybrat sadu FETISH FANTASY series SHOCK THERAPY:

  • skvělá pomůcka nejen pro milostné hrátky, ale i elektro masáže
  • jednoduché ovládání pomocí digitálního ovladače s displejem
  • máte na výběr ze sta různých kombinací vibrací a pulzací
  • v balení najdete také dárek v podobě masky na oči

Parametry:


Barva: bílá, černá, stříbrná
Materiál: ABS plast bez ftalátů, polyester, vinyl
Rozměry: délka ovladače 10,2 cm, šířka ovladače 7,5 cm, délka polštářků 6,7 cm, šířka polštářků 4,5 cm, intenzita stimulace 0,01 – 120 Hz
Použití e-stim: ano
Parametry
Napájení:
Materiál:
Zařazení do kategorií
BDSM a fetish Elektrosex