Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení

Sada Kvitok Z LÁSKY Afrodiziakální dárkový set - expirace 02/23

Přírodní kosmetika prvotřídní veganské kvality podpoří romantický večer a poskytne dokonalou péči o tělo. Krém, masážní olej a svíčka ideální jako dárek.
Výprodej
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Pánové a dámy, dopřejte svému protějšku luxusní romantický večer, který podpoří vaše smysly a dopřeje pocit výjimečnosti. Objevte sílu přírody a kouzlo jejích fascinujících účinků. Vychutnejte si unikátní přírodní kosmetiku značky Kvitok, která je z láskou a něhou vyráběná na Slovensku. Podle filozofie této rodinné firmy si zakládá na prvotřídní kvalitě, jednoduchém a transparentním složení vybraných ingrediencí, poctivosti, upřímnosti a v konečném důsledku také na spokojenosti zákazníků, kteří této značce důvěřují. Poznejte i vy jedinečný efekt výtažků z bylin a rostlin, který se nenachází jen na krásných obalech, ale především uvnitř produktů, které dodají vašemu tělu a pokožce neuvěřitelný zdravotní efekt. Recepty pochází nejen z prastarých lidových léčitelských knih, ale jsou propojeny se skutečnou vědeckou prací a poznatky. Ke všemu značka Kvitok používá výhradně veganské složky bez parfémů, umělých barviv a konzervantů a také dbá na ochranu životního prostředí, takže jsou veškeré obaly recyklovatelné a snižují tak negativní stopu na naší planetě.

Představujeme vám výjimečnou sadu Kvitok Z LÁSKY v exkluzivním dárkovém balení, který potěší ženy i muže každého věku a dopřeje vám nezapomenutelné prožití intimních okamžiků. Všechny výrobky pojí dvě skutečnosti. Omamná vůně kořenitého zázvoru s lehkým dotekem květinových tónů heřmánku a Geránie v kombinaci s afrodiziakálními účinky povzbudí vaše smysly a nabídne vám jiskřivou a žhavou atmosféru.
Dámy, dopřejte svému tělu po uvolňující koupeli nezapomenutelnou péči a použijte tento vymazlený šlehaný tělový krém, který vaše tělo povznese na obláček úžasné pohody. Jedinečný koktejl mandlového a avokádového oleje a bambuckého másla v té nejvyšší kvalitě pomůže zvláčnit vaši pokožku, pomáhá proti popraskané a suché kůži a změkčuje ztvrdnutí pokožky na loktech a chodidlech. Také účinně pomáhá například s elasticitou pokožky rostoucího bříška při těhotenství. Má skutečně nadýchanou konzistenci, která se perfektně nanáší, roztírá a vstřebává. Vitamín E pak zpomaluje známky stárnutí. Díky bohatému obsahu esenciálních olejů tato aromaterapie působí proti depresím, uvolňuje, uklidňuje a přinese vám pohodu.

Vezměte partnera za ruku a uneste ho do ložnice, kde vytáhnete eso z rukávu. Praktická lahvička s rozprašovačem ukrývá tajemství pravé erotiky. Afrodiziakální masážní olej provoní vaše představy půvabnou a svůdnou vůní a zpříjemní vaše intimní chvilky ve dvou. Jeho hedvábně jemná konzistence se perfektně roztírá, nepůsobí mastně a skvěle hydratuje pokožku, kterou zanechá jemnou a vláčnou. Je ideální pro suchou a tvrdou pokožku, kterou změkčuje a díky mandlovému, slunečnicovému a ricinovému oleji o ni pečuje a vyživuje ji. Aromaterapie v kombinaci s uvolňující masáží tak pohladí na těle i na duši a nebude narušovat vaše psychické rozpoložení.

V neposlední řadě nakopněte romantiku vzrušujícím přítmím plápolajícího plamínku teplého světla. Masážní svíčka naladí tajemnost a nažhaví vaši touhu na maximum. Je tvořena sójovým voskem, který se taví na nízké teploty, takže nespálí pokožku. Naopak jen příjemně prohřeje, protože se svíčka po roztopení okamžitě promění na teplou masážní emulzi, kterou můžete použít rovnou na tělo vašeho protějšku. Můžete tak spojit příjemné s užitečným a vychutnat si nespoutanou a intenzivní předehru.
Dopřejte si báječnou a dechberoucí ozdravnou kůru, která se zasadí o vaši nezkrotnou vášeň. Znovu propojte své tělo s ryzí přírodou a hlavně ...rozkveťte do krásy...

Proč si vybrat sadu Kvitok Z LÁSKY:

  • unikátní luxusní kosmetika slovenské výroby pocházející z čisté přírody a vědeckých poznatků
  • sada vhodná pro ženy i muže v každém věku potěší tělo i mysl
  • jedinečné složení vybraných veganských ingrediencí prvotřídní kvality
  • obsah vzácných olejů a léčivých éterických olejů šetrně čistí a pečuje o pokožku
  • okouzlující afrodiziakální účinky díky kořenité vůni zázvoru s lehkým dotykem květin pozitivně působí na psychiku
  • bez umělých barviv a konzervantů
  • perfektně hydratuje pokožku a poskytuje jí vláčnost
  • nevysušuje ani nepůsobí mastně
  • postará se o příjemné romantické momenty plné vášně

Parametry:


Barva: bílá
Vůně: květinová, kořeněná
Obsah: krém 60 ml, olej 50 ml, svíčka 30 g
Složení: tělový krém - Butyrospermum Parkii Butter, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Persea Gratissima Oil, Anthemis Nobilis Flower Oil, Pelargonium Graveolens Oil, Citrus Aurantium Bergamia Fruit Oil, Pinus Sylvestris Leaf Oil, Zingiber Officinale Root Oil, Tocopherol, *Limonene, *Linalool, *Citral, *Citronellol, *Geraniol, masážní olej - Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Ricinus Communis Seed Oil, Anthemis Nobilis Flower Oil, Pelargonium Graveolens Oil, Citrus Aurantium Bergamia Oil, Pinus Sylvestris Leaf Oil, Zingiber Officinale Root Oil, Tocopherol, *Limonene, *Linalool, masážní svíčka - Hydrogenated Soybean Oil, Anthemis Nobilis Flower Oil, Pelargonium Graveolens Oil, Citrus Aurantium Bergamia Fruit Oil, Pinus Sylvestris Leaf Oil, Zingiber Officinale Root Oil,
* přirozeně se vyskytující v silicích
Parametry