Milujeme nákupy  💋 SLEVA 10 % s kódem "BDAY10" nad 500,- a SLEVA 20 % s kódem "BDAY20" nad 1500,-
Partner of Notino
ANKETA: Češi a masturbace
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Sada Kvitok LEVANDULOVÝ SEN dárkový set

Sada Kvitok LEVANDULOVÝ SEN dárkový set

Přírodní kosmetika prvotřídní veganské kvality pro dokonalou péči o tělo. Sprchový gel, tělový krém a deodorant s omamnou vůní levandule v dárkovém balení.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Milujete tu uvolňující a omamnou vůni fialových levandulových polí a dostáváte se ve svých představách do zcela jiné dimenze? Vychutnejte si toto kouzlo naplno a vyzkoušejte sílu přírody s jejími fascinujícími účinky. Objevte unikátní přírodní kosmetiku značky Kvitok, která je z láskou a něhou vyráběná na Slovensku. Podle filozofie této rodinné firmy si zakládá na prvotřídní kvalitě, jednoduchém a transparentním složení vybraných ingrediencí, poctivosti, upřímnosti a v konečném důsledku také na spokojenosti zákazníků, kteří této značce důvěřují. Poznejte i vy jedinečný efekt výtažků z bylin a rostlin, který se nenachází jen na krásných obalech, ale především uvnitř produktů, které dodají vašemu tělu a pokožce neuvěřitelný zdravotní efekt. Recepty pochází nejen z prastarých lidových léčitelských knih, ale jsou propojeny se skutečnou vědeckou prací a poznatky. Ke všemu značka Kvitok používá výhradně veganské složky bez parfémů, umělých barviv a konzervantů a také dbá na ochranu životního prostředí, takže jsou veškeré obaly recyklovatelné a snižují tak negativní stopu na naší planetě.

Představujeme vám výjimečnou sadu Kvitok LEVANDULOVÝ SEN v exkluzivním dárkovém balení, které potěší ženy i muže každého věku, dopřeje jim nezapomenutelné příjemné chvíle a rozproudí rozkošnou atmosféru.
Dopřejte si fenomenální sprchu a použijte vymazlený jemný sprchový gel s probiotickým komplexem. Napomáhá zvýšit obrannou bariéru pokožky, vytvoří ochranný film, takže zvýší její obranyschopnost a podpoří její přirozenou mikroflóru. Gel hedvábné konzistence jemně a šetrně čistí díky unikátních vlastností kokosového oleje a poskytuje výraznou hydrataci, která zabraňuje vysoušení pokožky, protože obsahuje komplex rostlinného keratinu. Ten váže a udržuje vlhkost, jež se postará o vláčnost a pružnost vaší pokožky. Přidaný esenciální olej z levandule mu dodá okouzlující květinovou vůni Francie. Aromaterapie působí proti depresím, uvolňuje, uklidňuje a přinese vám pohodu.

Po této fantastické koupeli doplňte účinky gelu originálním šlehaným tělovým krémem, který vaše tělo povznese na obláček úžasné pohody. Jedinečný koktejl olejů, esenciálního oleje a bambuckého másla v té nejvyšší kvalitě pomůže zvláčnit vaši pokožku, pomáhá proti popraskané a suché kůži a změkčuje ztvrdnutí pokožky na loktech a chodidlech. Také účinně pomáhá například s elasticitou pokožky rostoucího bříška při těhotenství. Má skutečně nadýchanou konzistenci, která se perfektně nanáší, roztírá a vstřebává. Vitamín E pak zpomaluje známky stárnutí. Voní stejně úžasně, jako sprchový gel, takže nebude narušovat vaše psychické rozpoložení a pohladí na těle i na duši.

V neposlední řadě zabraňte nepříjemnému pocení díky tomuto přírodnímu tuhému deodorantu. Samozřejmostí je stejně parádní jemná vůně a přítomnost složky s klinicky ověřenými antimikrobiálními účinky, které zaručují 24 hodinovou účinnost. Eliminuje růst bakterií způsobujících zápach, výrazně hydratuje pokožku a dopřeje jí jemnost a hebkost. Vitamín E zpomaluje projevy stárnutí. Zároveň ovšem nebrání pocení, aby mohly škodlivé látky z těla volně a přirozeně odcházet. Nachází se v malé papírové tubě, která se snadno vejde do kabelky i kapsy saka a pro aplikaci ji stačí zmáčknout zespodu. Pro uschování poklepejte deodorantem o tvrdý podklad, například stůl.
Dopřejte si báječnou a dechberoucí ozdravnou kůru, která se zasadí o vaši dobrou náladu přes celý den. Znovu propojte své tělo s ryzí přírodou a hlavně ...rozkveťte do krásy...

Proč si vybrat sadu Kvitok LEVANDULOVÝ SEN:

  • unikátní luxusní kosmetika slovenské výroby pocházející z čisté přírody a vědeckých poznatků
  • sada vhodná pro ženy v každém věku potěší tělo i mysl
  • jedinečné složení vybraných veganských ingrediencí prvotřídní kvality
  • obsah vzácných olejů a léčivých éterických olejů šetrně čistí a pečuje o pokožku
  • okouzlující vůně zarostlých levandulových polí pozitivně působí na psychiku
  • bez umělých barviv a konzervantů
  • pomáhá udržovat zdravou mikroflóru pokožky a poskytuje jí vláčnost
  • perfektně hydratuje a nevysušuje pokožku
  • postará se o příjemný a usměvavý uvolněný den
  • ideální jako dárek pro ni i pro něj

Parametry:


Barva: bílá
Vůně: levandulová
Obsah: krém 60 ml, balzám 40 g, olej 10 ml
Složení: sprchový gel - Aqua, Coco Glucoside, Decyl Glucoside, Glycerin, Lavandula Angustifolia Oil, Inulin-Fructose, Water & Hydrolyzed Corn Protein & Hydrolyzed Wheat Protein & Hydrolyzed Soy Protein, Xanthan Gum, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Citric Acid, *Linalool, *Limonene, tělový krém - Butyrospermum Parkii Butter, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Persea Gratissima Oil, Tocopherol, Lavandula Angustifolia Oil, *Linalool, *Limonene, *Geraniol, deodorant - Caprylic/Capric Triglycerides, Euphorbia Cerifera Wax, Maranta Arundinacea Root Powder, Farnesol, Polyglyceryl-3 Caprylate, Triethyl Citrate, Tocopherol, Lavandula Angustifolia Oil, Salvia Officinalis Leaf Oil, *Limonene, *Linalool, *Geraniol
* přirozeně se vyskytující v silicích
Parametry