ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Sada pro muže CalExotics Remote Control Boxer Brief Set

Sada pro muže CalExotics Remote Control Boxer Brief Set

Mini vibrátor pro muže CalExotics Remote Control Boxer Brief Set s pohodlnými boxerkami velikosti M/L a L/XL. 12 vibračních režimů na dálkové ovládání náramkem.
Vyberte si velikost:
Doprava zdarma
1 688 Kč
Popis zboží

Pánové, přepadne vás občas chuť se vzrušit a prožívat smyslné pocity kdekoliv mimo domov? Chtěli byste se intenzivní pikantní adrenalinové zábavě bez odhalení oddávat? Pročpak ne. Je to velmi vzrušující. Tato sada pro muže CalExotics Remote Control Boxer Brief Set vám vaši touhu splní. Naleznete zde mini stimulátor, náramek na ruku a boxerky. Co s tím? Je to snadné. Vložíte stimulátor do boxerek, náramek dáte na ruku místo hodinek a vyrazíte na sexy procházku. Nikdo nepozná, že se právě vydáváte do říše smyslné rozkoše. Malý vibrátor vyrobený ze sametově jemného silikonu, který pohladí vaše partie s neuvěřitelnou něžností má silný motor s 12 vibračními a pulzačními režimy a diskrétní tichý chod. Je ozdobený stříbrným odolným ABS plastem, který působí elegantně a honosně. Díky silikonovému dálkovému ovladači s dosahem až 10 metrů v podobě chytrých hodinek zůstane vaše tajemství skryto. Stimulátor můžete dát do jedné ze 3 kapsiček uvnitř boxerek a vybrat si tak stimulaci penisu, hráze s varlaty nebo přímo vaši anální oblast. Jemné a pohodlné boxerky ve velikosti M/L a L/XL ušité z příjemné bavlny jsou pružné a perfektně se přizpůsobí vaší postavě. Stimulátor si můžete samozřejmě užít i samostatně, nebo si vychutnat neočekávané vlny vášně, když bude mít dálkový ovladač v ruce partner či partnerka. Náramek i vibrátor jsou vodotěsné pro použití ve sprše, ve vaně nebo údržbě. Taktéž jsou dobíjecí pomocí přiloženého dvojitého USB kabelu, kterým nabijete oba zároveň. Spodní prádlo můžete prát v pračce.
Oddávat se luxusním vibracím není jen výsada žen. I vy si můžete dopřát skvělé intimní hrátky mimo ložnici.

Jednoduché ovládání jej dovolí rychle použít opravdu kdekoliv. Podržte tlačítko power na stimulátoru po dobu 4 vteřin pro uvedení do pohotovostního režimu. LED dioda začne blikat. Krátkými stisky tlačítka zapnete a měníte jednotlivé režimy vibrací a pulzací. Vypnete jej opětovným podržením tlačítka po dobu 4 vteřin.
Pro použití s dálkovým ovladačem uveďte stimulátor do pohotovostního režimu. Krátkým stiskem tlačítka power na náramku spustíte nebo pozastavíte vibrace. Druhým tlačítkem se symbolem vibrací měníte jednotlivé režimy. Stimulátor vypněte pomocí jeho tlačítka power.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat sadu pro muže CalExotics Remote Control Boxer Brief Set:

  • perfektní set erotických pomůcek pro adrenalinovou pikantní zábavu
  • sametově hebký a jemný silikon báječně pohladí vaše partie
  • stimulátor lze upevnit na 3 místa do boxerek a zajistit vzrušující dráždění
  • lze jej použít také samostatně
  • na dálkové ovládání pomocí diskrétního náramku podobné hodinkám
  • silný motor s 12 vibračními a pulzačními režimy a velmi tichým chodem
  • kvalitní a pružné boxerky ušité z pohodlné bavlny
  • vodotěsné provedení vibrátoru i náramku pro mokré hrátky
  • jednoduché ovládání
  • oba dobíjecí pomocí přiloženého dvojitého USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: černá, stříbrná
Materiál: silikon, ABS plast, nerezová ocel, boxerky 95% bavlna, 5% spandex
Rozměry: délka stimulátoru 10 cm, šířka stimulátoru 3,8 cm, hloubku stimulátoru 2,3 cm, šířka hodinek 2,5 cm, velikost univerzální, velikost boxerek M/L, L/XL
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie
Voděodolnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Recenze (0)
Parametry
Pro koho:
Typ:
Barva:
Vlastnosti:
Materiálové složení:
silikon, ABS plast, nerezová ocel, boxerky 95% bavlna, 5% spandex