ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Sada NS Novelties FIREFLY COUPLES KIT MULTICOLOR

Sada NS Novelties FIREFLY COUPLES KIT MULTICOLOR

Sada NS Novelties FIREFLY COUPLES KIT MULTICOLOR obsahuje dildo, anální kolík a kroužek na penis. Pomůcky ve tmě svítí a jsou vyrobeny z TPE materiálu.
Výprodej
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Užijte si zábavu a vzrušení se sadou NS Novelties FIREFLY COUPLES KIT MULTICOLOR. Sada obsahuje dildo, erekční kroužek s dráždidlem klitorisu a anální kolík. Vše je vyrobeno z hebkého TPE materiálu, který je hypoalergenní a bezpečný pro tělo. Po nasvícení hračky ve tmě svítí.
Dildo disponuje varlaty a obnaženým žaludem. Ve spodní části má silnou přísavku, která jej spolehlivě zafixuje na jakémkoliv rovném povrchu. Kolík, také s přísavkou je menší, proto bude vhodným pro nováčky ve světě análních hrátek. Má postupně rozšiřující průměr s oblou špičkou. Kroužek pánům zajistí delší erekci a oddálí ejakulaci. Má roztažitelný průměr, proto uspokojí většinu velikostí penisů a také menší nopky pro dráždění ženina poštěváčku. Je velmi oblíbenou pomůckou párového milování. Kroužek má 3 programy vibrací v patronce, kterou lze vytáhnout a samostatně použít. Pohon zajistí 3 x LR44 baterie. Všichni tito šikulové mají rádi lubrikaci gelem na vodní bázi. Očistu proveďte po každém použití pomocí speciálního prostředku na erotické pomůcky. Vodotěsné provedení dilda a kolíku vám zpříjemní společné chvilky ve dvou třeba ve vaně, kroužek ve vodě nepoužívejte.
Přivítejte sadu NS Novelties FIREFLY COUPLES KIT MULTICOLOR ve vaší ložnici a dovolte ji oživení vašich sexuálních chvilek.

Proč si vybrat sadu NS Novelties FIREFLY COUPLES KIT MULTICOLOR:

  • set je ideální pro partnerské dovádění
  • kolík menších rozměrů je vhodný pro začátečníky
  • dildo má štíhlé tělo, obnažený žalud a varlata
  • vibrační kroužek pro delší erekci a oddálení ejakulace, včetně stimulátoru klitorisu
  • vyrobeno z jemného TPE materiálu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: tyrkysová, růžová, fialová
Materiál: TPE materiál
Rozměry: dildo - celková délka 14,5 cm, použitelná délka 10,5 cm, průměr 2,8 cm, kroužek - průměr roztažitelný, kolík - celková délka 8,5 cm, použitelná délka 6,5 cm, průměr 0,8 - 2,1 cm
Vibrace: ano (jen kroužek)
Voděodolnost: ano (jen dildo a kolík)
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry